Ana SayfaDizilerKazara Aşk 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şimal'le Civan'ın Yalanı Ortaya Çıkıyor...

İlgili Postlar

Kazara Aşk 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şimal’le Civan’ın Yalanı Ortaya Çıkıyor Mu?

Star Tv’nin yeni gözde dizisi Kazara Aşk, 4. yeni bölümüyle 15 temmuz perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nazlı ile Kenan, baygın halde evin bahçesinde olduğu için Şimal ile Civan, balayından erken döner. Aileler ise, onların ilk günden kavga ettiğini düşünür. Şimal’in babası Civan’ı, kızını üzdüğünü zannedip üzerine gider. O da çareyi kaçmakta bulur. Kazara Aşk 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Şimal’le Civan’ın yalanı ortaya çıkıyor mu?

Perşembe Dizileri 2020

Şimal’le Civan’ın Yalanı Ortaya Çıkıyor Mu?

Kazara Aşk 4. bölüm 2. fragmanında; Şimal ve Civan’dan sonra Okan’la Vildan’da balayından dönüyor. Neval, gelinlerini testten geçiriyor. Şimal’in el becerisine çok şaşırıyor. Civan, Şimal’e ailesinin gerçekleri öğrendiğini söylüyor. Şimal’i babası götürmek istiyor. Ama abisi gidecek bir evlerinin bile olmadığını söylüyor.

İşte Kazara Aşk 4. bölüm 2. fragmanı…

KAZARA AŞK 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Aileler, çifte düğün yapmaya karar verir. Şimal, herkese gerçekleri anlatmak ister. Ama Civan, Şimal’e engel olur. Kenan, Şimal’e yaptıklarından dolayı pişman olur ve ondan özür diler. Önünde diz çöküp tekrar evlenme teklif edip ona aldığı yüzüğü verir.

Şimal, yüzüğü tam takacağı sırada Aslı, gelip ona engel olur. Civan’da, Şimal’in yanına gider. Şimal, Civan’ın ailesine kendisini kötü göstermek ister. Onların beğenmeyeceği şekilde giyinip makyaj yapar.

Durumu anlayan Civan, seksenler partisine gideceklerini söyleyip durumu kurtarır. Dursun, kızını mahcup etmemek için kredi çeker. Tahsin’le konuşup yatak odasını kendilerinin alacaklarını söyler.

Neval, gelinlerini düğün alışverişine götürür. Şimal, her şeyin en pahalısını alır. Neval’in bu duruma kızacağını düşünür. Aksine Neval’in, Şimal’in bu tercihleri hoşuna gider. Civan, düğünden önce Nazlı’yla buluşup ona aile yadigarı yüzüğün aynısını yaptırıp ona verir.

Babasının çok hasta olduğunu bu evlilik işini böyle öğrenmesini istemediğini söyleyip Nazlı’yı boşanmaya ikna eder. Nazlı, yüzüğün taşı düşünce kuyumcuya gider ve yüzüğün taklit olduğunu öğrenir.

Civan, Nazlı’dan boşanamadığı için düğüne sahte bir evlendirme memuru getirtir. Nazlı’yı bayıltıp bir odaya kilitlerler. Daha sonra Kenan’da gelir. Nazlı, bulunduğu yerden çıkar. Civan, ikisinin de bayıltır. Düğünden sonra onları bıraktıkları yerden çıkartmayı planlarken Tahsin, oğullarına balayı sürprizi hazırladığını açıklar.

Kazara Aşk 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şimal İle Civan Balayından Erken…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler