Ana SayfaDizilerAşkın Tarifi 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Naz'a Gerçekleri Anlatabilecek Mi?

İlgili Postlar

Aşkın Tarifi 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Naz’a Gerçekleri Anlatabilecek Mi?

Kanal D’nin sevilen dizisi Aşkın Tarifi, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fırat, Bora sayesinde Taylan’ın tehdidinden kurtuluyor. Ancak, restorana geç kalıyor. Komite kararını olumsuz yönde veriyor. Naz, Fırat’ı restorandan kovuyor. Sonradan pişman olup evine gidiyor. Naz, Fırat’ın bilgisayarında kendisine ait bir dosya görüyor. Aşkın Tarifi 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fırat, Naz’a gerçekleri anlatabilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Fırat Naz’a Gerçekleri Anlatabilecek Mi?

Aşkın Tarifi 7. bölüm 1. fragmanında; Naz, Fırat’ın bilgisayarında gördüğü dosyadan sonra Taylan’ın söylediklerine hak veriyor. Fırat’ın, kendisine yaklaşmasının başka bir amacının olduğunu düşünüyor. Naz’ı yakalayan Fırat, ona gerçekleri anlatacağını söylüyor. Taylan’da, neler olacağını oturup beklemeye başlıyor.

İşte Aşkın Tarifi 7. bölüm 1. fragmanı..

AŞKIN TARİFİ 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Taylan’ın tehdidiyle Fırat’ın eli kolu bağlanıyor. Onun istediklerini yapmaktan başka çaresi kalmıyor. Bora, abisinin evini terk edip gitmek istiyor. Taylan, onunla konuşup kalmaya ikna ediyor. Bora, abisinin Fırat’a yaptığı tehdidi öğreniyor.

Tek kopya olan görüntüleri götürüp Fırat’a veriyor. Fırat, böylece Taylan’ın tehdidinden kurtuluyor ve hemen restorana gidiyor. Komite gelmiş yemekleri tatmaya başlamıştır. Naz, Fırat’a çok kızıyor ve onu mutfağından kovuyor. Komite de yemeklere olumsuz not veriyor.

Şebnem, Fırat’ın neden gelmediğini biliyor. Ancak Naz’a bir şey söyleyemiyor. Taylan, Fırat’ın restorana geldiğini görür görmez yardımcısını arayıp görüntüleri polise vermesini istiyor. Ancak, görüntülerin olmadığını onu kardeşinin Fırat’a verdiğini öğrenen Taylan, Naz’ın kafasını karıştırmak için başka bir taktik deniyor.

Onların Fırat’ın ailesiyle kebapçıda çektirdiği fotoğrafı bulup yayınlatıyor. Daha sonra da Naz’a gidip, Fırat ve ailesinin onun parası için yaklaştığını söyleyip onun kafasını karıştırıyor. Mirza, gidip Naz’la konuşuyor.

Ona, Fırat’ın kendisini kurtarmak için restorana gelemediğini, o yayınlanan fotoğrafla da alakalarının olmadığını kendilerinin öyle insanlar olmadığını söylüyor. Gülistan, Hazım beyi Sultan’ın doğum gününe davet ediyor.

Naz, Fırat’tan özür dilemek için evine gidiyor. Babası da oraya geliyor. Daha sonra Feza da oraya gelip, Sultan’a tekstil işini abisinin ona ayarladığını söylüyor. Naz ile Fırat, kahve içmeye yukarı çıkıyorlar.

Fırat, kahve almaya gittiğinde Naz, bilgisayarın üzerine su döküyor. Onu temizlemeye çalışırken bilgisayarda kendisine ait bir dosya görüyor ve hemen orayı terk ediyor.

Aşkın Tarifi 6. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Fırat’ın İntikam Duygusu Depreşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler