Ana SayfaDizilerKahraman Babam 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Uğur Emre'nin Oyununa Geliyor!

İlgili Postlar

Kahraman Babam 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Uğur Emre’nin Oyununa Geliyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Kahraman Babam, 6. bölümüyle ekrana geldi. Uğur, uzaklaştırma kararına rağmen Ömrüm’le Ayşe’nin evinde gizlice görüşüyor. Emre, Uğur ile Yonca arasında bir şey olduğunu zannediyor. Uğur’u, çeteye dahil ettiriyor. Ondan bir arabayı yakması isteniyor. Uğur, arabayı yakarken görüntüleri çekiliyor ve Emre’ye gönderiliyor. Kahraman Babam 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Uğur, Emre’nin oyununa geliyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Uğur Emre’nin Oyununa Geliyor!

Kahraman Babam 7. bölüm 1. fragmanında; Uğur, karısının intikamını alayım derken başını büyük bir belaya sokuyor. Ayşe evi terk edince Uğur ile Ömrüm, gizlice görüşemiyor. Ömrüm, babasının kendisini sevip sevmediğini sorgulamaya başlıyor. Yonca, Emre’den ayrılıyor.

İşte Kahraman Babam 7. bölüm 1. fragmanı…

KAHRAMAN BABAM 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yavuz, yemekte Tolga’ya danışmanlık teklif ediyor. Karşılığında ise ona yüklü paralar vaat ediyor. Menekşe, hizmetçiden boynundaki kolyenin Gönül hanıma ait olduğunu öğreniyor ve hemen Furkan’a iade ediyor.

Tolga, Yavuz’un teklifini duyar duymaz eşi ve çocuklarını alıp evi terk ediyor. Menekşe, İlker’den özür diliyor ve ikilinin araları düzeliyor. Emre, Yonca ile Uğur’u el ele gördükten sonra onun hakkında bilgi topluyor.

Uğur’un itfaiyeci olduğunu çeteye katılmak istediğini öğreniyor. Ömrüm, babasının üç hafta uzaklaştırma kararı aldığını Zehra’dan öğreniyor. Yonca, haberi Ömrüm’e vermeye geldiğinde onun Zehra’dan öğrendiğini anlıyor.

Cem’e, Zehra’nın sorunları olduğunu ve bir uzmana görünmesi gerektiğini söylüyor. Ömrüm, Zehra’dan kendisini Ayşe teyzesine bırakmasını ondan terzilik öğrenmek istediğini söylüyor.

Zehra’da bırakıyor. Ayşe, Ömrüm ile Uğur’u buluşturup gizlice vakit geçirmelerini sağlıyor. Cem, onları vedalaşırken görüyor. Ama Zehra’ya bir şey söylemiyor. Zehra’yla konuşup onu doktora götürmek istediğini söylüyor. O ise buna yanaşmıyor.

Emre, Yonca’ya bir yüzük alıyor. Daha sonra onun Uğur’la arasında bir şeyler olduğunu ima ediyor. Yonca, Emre’yi evinden kovuyor. Emre, Yavuz’a sormadan Uğur’u çeteye dahil ediyor. Ondan bir deneme eylemi yapmasını istetiyor.

Uğur, çeteye alındığını öğreniyor. Ama kendisinden isteneni yapmak zorunda kalıyor ve lüks bir arabayı ateşe veriyor. O anların videosu çekiliyor ve Emre’ye gönderiliyor. Böylece Uğur, Emre’nin eline düşmüş oluyor.

Ayşe, kocasının yüklü bir miktar kredi çekip Cahide isimli bir kadına gönderdiğini öğrenip evi terk ediyor.

Kahraman Babam 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Uğur Kundaklama Çetesinin İçine Sızıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler