Ana SayfaDizilerKalp Yarası 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hande Ayşe'ye Meydan Okuyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hande Ayşe’ye Meydan Okuyor!

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kalp Yarası, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ayşe’yi vuran Hande, Adnan’ın şikayeti üzerine göz altına alınıyor. Ama Ayşe, Hande hakkında şikayette bulunmuyor. Azade, Ayşe’yle uğraşmaya başlıyor. Ona yapılanları gören Ferit, Ayşe’yle ayrılacağını annesine söylüyor. Ayşe, son anda gitmekten vazgeçip Ferit’in elini tutuyor. Kalp Yarası 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Hande, Ayşe’ye meydan okuyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Hande Ayşe’ye Meydan Okuyor!

Kalp Yarası 4. bölüm 1. fragmanında; Hande, Ayşe ile Ferit’in ayrılmaktan vazgeçtiğini duyunca hemen plan yapmaya koyuluyor. Ayşe Hande’ye, Ferit’e güvendiğini, onun gibi kendisinin kimsenin paçasına yapışmayacağını söylüyor. Hande, Ferit’le buluşmuş gibi onun bulunduğu otele gidiyor.

İşte Kalp Yarası 4. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1414685925540601863

KALP YARASI 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferit, Ayşe’yi yaralı bir şekilde hastaneye kaldırıyor. Neyse ki kurşun sıyırıp geçiyor. Polisler Hande’yi cinayete teşebbüsten göz altına alıyor. Herkes Hande’yi şikayet edenin Ayşe olduğunu düşünürken onu şikayet eden Adnan çıkıyor.

Ayşe, iyileştikten sonra polise ifadesini veriyor ve Hande’den şikayetçi olmuyor. Azade, Ayşe’ye konakta yapmadığını bırakmıyor. O gelince sofrayı kaldırtıyor. Ondan izinsiz eşyalarını çöpe attırıyor.

Ayşe, içinde annesinden yadigar bir elbisenin de olduğu kıyafetlerinin Azade tarafından atıldığını öğreniyor. Gidip çöpten kıyafetlerini alıp odasında yıkıyor ve balkona asıyor. Hüseyin şirket hisselerinin yönetimini kızı Hande’ye bırakıyor.

Ferit, tüm şirket toplantılarına Hande ile birlikte bulunmak zorunda kalıyor. Yaman, ezilmekten kurtulmak için birden zengin olmak istiyor ve yasa dışı işlere kalkışıyor. Kazandığı parayla babasının yanına gidiyor ve onun gibi bir seyis olarak ölmeyeceğini söylüyor.

Babası onunla konuşmak istiyor. Adnan, seyisin ölmeden gerçekleri Yaman’a anlatmaması için elinden geleni yapıyor. Yaman, babasını kaybediyor. Onun gerçek babasının Adnan olduğu not ise eline ulaşmıyor.

Aç kalan Ayşe, dışarıdan pizza söylüyor. Azade, Ayşe’nin odasına girip onun o çok sevdiği karanfilini yere fırlatıyor ve ona konağın kuralları olduğunu hatırlatıyor. Olanları gören Ferit, Ayşe’yi bu kadar üzmeye hakkı olmadığını düşünüp sözleşmeyi fes edip onu İstanbul’a göndereceğini söylüyor.

Aşağı inen Ferit, annesine onun kazandığını Ayşe’yle ayrılma kararı aldıklarını söylüyor. Azade, bu duruma çok seviniyor. Ayşe, onun kazanmasını istemiyor ve vazgeçtiğini söyleyip Ferit’in elinden tutuyor.

Kalp Yarası 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Annesine Sert Çıkmak Zorunda…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler