Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çınar Esra'ya Açılmaya Karar...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çınar Esra’ya Açılmaya Karar Veriyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 5. yeni bölümüyle 16 temmuz cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ozan, Esra ile Çınar’ın birlikte vakit geçirmesinden rahatsız olur. Üzerine ikili partide de eğlenir. İçkiyi fazla kaçıran Esra, Ozan’ın evliliği hakkında ileri geri konuşup partiyi terk eder. Çınar, Esra’ya Ozan ile arasında ne olduğunu sorar. Aşk Mantık İntikam 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Çınar, Esra’ya açılmaya karar veriyor.

Cuma Dizileri 2020

Çınar Esra’ya Açılmaya Karar Veriyor!

Aşk Mantik İntikam 5. bölüm 1. fragmanında; Esra, Ozan’ın üzerine gidince hayatında başka bir kadın olduğu yalanını söylüyor. Çınar, Esra’ya olan duygularını ona söylemeye karar veriyor. Bu kararını Ozan’la paylaşıyor. Ozan, Çınar’a Esra’nın eski karısı olduğunu söyleyecek mi? Yoksa bu oyuna devam mı edecek?

İşte Aşk Mantık İntikam 5. bölüm 1. fragmanı….

 

AŞK MANTIK İNTİKAM 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Esra ile Ozan, terasta mahsur kalırlar. Çağla, hava almak için çıktığı terasta ikisini görünce çok şaşırır ve orada ne yaptıklarını sorar. Esra hemen, hava almak için çıktığını Ozan beyin de orada olduğunu kapıyı yanlışlıkla kapatınca orada kaldıklarını söyler.

İşle pek alakası olmayan ve gece hayatına düşkün Çınar, işe büyük bir hevesle gider. Bunu fark eden Çağla, Çınar’daki bu değişikliğin sebebinin Esra olduğunu anlar. Esra, Çınar’ı annesinin restoranına götürür. Çınar, annesinin işlerinin iyi olmadığını öğrenince hemen orayı uygulamaya dahil eder.

Menekşe’nin dükkanı dolup taşar. Bu durum Zümrüt’ün hoşuna gitmez ve bir hinlik düşünmeye başlar. Çınar ile Esra, tüm mahalledeki esnafı uygulamaya dahil eder. Tüm mahalle esnafının işleri uygulama sayesinde açılır.

Çağla’nın doğum günü partisine Çınar, Esra’yı da davet eder. Esra, annesinin ısrarıyla partiye katılır. Çınar, Esra’nın partiye gelmesiyle mutluluktan havalara uçar. Ozan Esra’yı Çınar’dan kıskanmaya başlar.

Bunu fark eden Esra, keyfini çıkarır. Esra, içkiyi fazla kaçırır. Kızlar aralarında Ozan’ı terk eden eski eşi hakkında ileri geri konuşurlar. Bu duruma dayanamayan Esra, bir arkadaşının Ozan beyin eski eşini tanıdığını, aslında onun evlilik için çok fedakarlıkta bulunduğunu söyler.

Ozan, eski eşi hakkında konuşulmasını istemediğini söyler. Esra, hemen partiyi terk eder. Ozan, onu arabasına bindirip evine bırakmak ister. Zorla da olsa Esra, arabaya biner. Ancak, uyuya kalır. Ozan, mecburen Esra’yı evine götürmek zorunda kalır.

Esra, Ozan’ın kendisine aldığı yeni elbiseyle şirkete iner. Partiden sonra Esra’ya ulaşamayan Çınar ona, Ozan’la her karşılaştıklarında gerildiklerini anladığını ve aralarında ne olduğunu sorar.

 Aşk Mantık İntikam 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Esra Çınar’ın Sorusuna Ne…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler