Ana SayfaDizilerKalp Yarası 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Annesine Sert Çıkmak Zorunda...

İlgili Postlar

Kalp Yarası 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Annesine Sert Çıkmak Zorunda Kalıyor!

Atv’nin yeni gözdesi Kalp Yarası, 3. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hande, yüzüğünü Ferit’e verip onu bir daha rahatsız etmeyeceğini söyler. Azade, Ayşe’nin eşyalarını çöpe atar. Ayşe, annesinden kalan tek yadigarı çöpte görünce ipler kopar. Ferit, annesine Ayşe’yle ayrılma kararı aldıklarını söyler. Anzade, bunu duyunca çok sevinir. Kalp Yarası 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ferit, annesine sert çıkmak zorunda kalıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Ferit Annesine Sert Çıkmak Zorunda Kalıyor!

Kalp Yarası 3. bölüm 2. fragmanında; Anzade, Ayşe’yle uğraşmaya başlıyor. Ona, konaktaki kuralları anlatıyor. Ancak bunu yaparken Ayşe’nin kırılması için elinden geleni yapıyor. Hande, bu durumları öğrenip seviniyor. Yaman’ı polisler yakalıyor. Olanları öğrenen Ferit, annesinin karşısına çıkıp kimsenin uçmak için onun kanatlarına ihtiyacı kalmadığını söylüyor.

İşte Kalp Yarası 3. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1413528326917038080

KALP YARASI 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferit, Ayşe’yle düğününe gelir. Hande, başka bir gelini görünce Ayşe’ye hakaret etmeye başlar. Ayşe, hemen oradan uzaklaşıp Ferit’e, anlaşmalarında bunun olacağını bilmediğini ve vazgeçtiğini söyler.

Ferit, Hande’nin kendisini aldattığını söyleyip Ayşe’yi ikna eder. Aileler düğünü terk eder. Ferit ile Ayşe’nin, amcası ve yengesi nikah şahitliğini yapar. İkili resmen evlenir. Hande, sinir krizleri geçirir.

Sabah, Anzade ve Adnan’ın Ayşe’ye el öptürdüğünü öğrenen Hande, gizlice konağa girer. Ayşe’ye, her şeyin kendisine ait olduğunu ve kendisine ait olan her şeyi geri vermesini ister. O sırada Ferit içeri girer ve Hande’yi konaktan kovar.

Ferit, odasında Hande’ye ait ne varsa avluya çıkarıp herkesin gözü önünde yakar. Ailesine, geçmişini yaktığını ve Ayşe’yi çok sevdiğini söyler. Ferit ile Ayşe, çok güzel bir gün geçirir. Azade, Ayşe’nin geçmişini araştırmaya başlar.

Kimsesiz ve fakir olmasından başka bir şey bulamaz. Yaman, Hande’yi lisedeyken gittikleri yere götürür. Hande, Yaman’ı aşağılayıp yanından ayrılır. Ferit’i ve Yaman’ı bir araya getiren Hande, kafasına silahı dayar.

Yaman’a, kendisini zorla öptüğünü Ferit’e itiraf etmesini ister. O ise, Hande’nin istediğini söylemeyip arkasını dönüp gider. Hande, Yaman’a ateş eder. Ama kurşun Ayşe’ye denk gelir. Omuzundan yaralanan Ayşe, kanlar içinde yere yığılır.

 Kalp Yarası 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit İle Ayşe Konaktan Mı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler