Ana SayfaDizilerCam Tavanlar 6. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Cem İle Leyla Yakınlaşıyor!

İlgili Postlar

Cam Tavanlar 6. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Cem İle Leyla Yakınlaşıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Cam Tavanlar, 6. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Leyla, Cem’in kendisini kıskandığını anlar. Ama bunu onun itiraf etmesi için üzerine gider. Cem, gitmek isterken Leyla onun gitmesini engeller. Cam Tavanlar 6. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Cem ile Leyla, yakınlaşıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Cem İle Leyla Yakınlaşıyor!

Cam Tavanlar 6. bölüm 3. fragmanında; Leyla, tüm ekibiyle kampa gidiyor. Şinasi ile Süreyya, gözlerini Leyla ile Cem’den ayırmıyor. Leyla, Cem’e kaldıkları yerden devam etmek istediğini söylüyor. Cem ile Leyla, baş başa kalmak için fırsat kolluyorlar.

İşte Cam Tavanlar 6. bölüm 3. fragmanı….

CAM TAVANLAR 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Leyla donmak üzereyken Cem, tüm gücüyle kapıya omuz atıp onu oradan çıkartır. Arka kapıdan Leyla’yı çıkarıp hastaneye götürür. Leyla, kendisine geldiğinde orada konuşulanları hatırlamaz. Kimseye bir şey söylemeden restorana döner.

Gala gecesi başlamadan Aylin ile İskender yine birbirlerine girer. Aylin, restoranı terk eder. Leyla, Aylın’i ikna edip onu mutfağa döndürür. Süreyya, Leyla’yı galaya hazırlıyor. Leyla’yı gören İskender ile Cem’in gözleri kamaşır.

İskender, galada Leyla’yı dansa kaldırmayı planlar. Cem ondan önce davranıp Leyla’yı bahçede dansa kaldırır. İkili ilk danslarını yaparken İskender onları görüp üzülür. Gala gecesi biter.

Haldun, Leyla’nın karşısına çıkıp onun bu işi başaramayacağını, dar boğazda olduğunu öğrendiği için Cem’in organizasyonu ona verdiğini söyler. Leyla, bu duruma çok üzülür. Cem, Leyla’ya kendisini anlatmaya çalışır. O ise Cem’i, yine dinlemez.

İskender, Leyla’yı bahçede ağlarken görür. Gidip Leyla’ya sarılıyor ve onu teselli eder. Leyla, o günden sonra Cem’le hiç konuşmaz. İskender, Leyla’yı yemeğe davet eder. Leyla, İskender’in kendisine aşkını ilan edeceğini Şinasi’den öğrenir.

Cem’de İskender’den öğrenir. Tülay Leyla’yı ziyarete gider. Leyla’ya, tedarikçilere dava açma işinden Cem’in haberi bile olmadığını Haldun beyin yaptığını söyler. Bu sefer Leyla, Cem’in projesini onaylamadığı için üzülmeye başlar.

Cem, dedesiyle konuşur. Dedesi Cem’den, gidip Leyla’ya konuşmasını ister. Ama o Leyla’nın kararını vermesini beklemeyi tercih eder. Leyla hazırlanıp İskender’le buluşur. Tam İskender’in arabasına binecekken Cem gelir ve Leyla’ya, onunla konuşmak istediğini söyler.

 Cam Tavanlar 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Leyla Cem’den Ayrılamayacağını Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler