Ana SayfaDizilerMaraşlı Dizisi Muhteşem Bir Finalle Ekrana Veda Etti!

İlgili Postlar

Maraşlı Dizisi Muhteşem Bir Finalle Ekrana Veda Etti!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Maraşlı, final bölümüyle ekrana veda etti. Dizinin final bölümünde; Hastaneye sevk edilen Maraşlı yolda kaçıyor. Mahur’la buluşup ona geçmişinde yaşadıklarını tek tek anlatıyor. Savaş, Maraşlı’ya ulaşıp ona babasının yerini söylüyor. Savaş, Maraşlı’yı vuruyor. Mahur, Maraşlı’nın hastanede öldüğünü zannedip yas tutuyor. Ama ikili ilk tanıştıkları yerde tekrar karşılaşıyorlar.

Salı Dizileri 2020

Maraşlı Dizisi Muhteşem Bir Finalle Ekrana Veda Etti!

Dizinin erken final yapması izleyenlerini üzdü. Savcı Tolga, Maraşlı’nın numara yaptığını düşünüyor. Hilal’den onun yalan makinesine bağlanmasını istiyor. Makineye bağlandıktan sonra savcı Maraşlı’nın hasta olduğuna ikna oluyor. Hilal, Maraşlı’yı hastaneye sevk ettiriyor.

MARAŞLI DİZİSİNİN FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Ama Maraşlı, yolda kaçmayı başarıyor. Mahur’u arayıp onunla buluşuyor. Onu doğduğu eve götürüyor. Orada Mahur’a, ölen kardeşi İsmail’i annesini ve babasını anlatıyor. İsmail’in ölümünden kendisini suçladığını anlayan Mahur, onu kardeşinin mezarına götürmeyi başarıyor.

Mahur orada, kardeşiyle yüzleştikten sonra o geyiği yine görüyor. Maraşlı, artık Mehmet olduğunu kabul edip Mahur’a kendisi gibi davranmaya başlıyor. Mahur, Mehmet’i atölyesine götürüyor. Hilal, onların yerini Nevzat’tan öğrenip Mahur’u arayıp konuşuyor.

Mahur, Mehmet’in artık kendi gibi olduğunu, ertesi gün onunla başka bir yere gideceklerini söylüyor. Hilal’in endişeleri de olsa Mahur’la Mehmet’in iyi olacağını düşünüyor. Savaş, annesini gömdükten sonra onun intikamını Hurdacı’dan almak için yemin ediyor.

Onu bulmak için önüne geleni öldürüyor. En sonunda, Hurdacı’nın yurt dışına kaçacağını öğreniyor. Maraşlı’nın da işini bitirmek isteyen Savaş, ona Mahur’dan ulaşmak istiyor. Onu aradığında telefonu Mehmet İnce açıyor. Ona babasının kaçacağını ve yerini söylüyor.

Planı ikisini bir arada kıstırıp öldürmektir. Mehmet, babasını bulup kafasına silah dayıyor. Ama onu öldüremiyor. O sırada Savaş içeri giriyor ve Hurdacı’yı öldürüyor. Silah sesini duyan Mahur, Savaş tam Mehmet’i öldüreceği sırada yetişip onu yaralıyor.

Mehmet İnce, yaralanıyor. Hemen Mahur, Hilal’e Mehmet’in yaralandığını söylüyor. Hastanede doktor Mehmet’in öldüğünü söylüyor. Mahur, Mehmet’in Celal Kün olarak mezarının yapılmasına anlayamasa da günlerce onun yasını tutuyor.

Nevzat, Mahur’a fotoğraf çekebileceği bir adres tavsiye ediyor. Mahur oraya gittiğinde Maraşlı’nın köpeği Şanslı’yla karşılaşıyor. Şanslı onu, ilk tanıştıkları kitapçıya götürüyor. Mahur, orada karşısında Mehmet’i görüyor.

Onun ölmediğini ve kendisine böyle bir oyun yaptığını öğreniyor. İkili, birbirlerinden bir daha ayrılmamak üzere söz veriyor.

Maraşlı 26. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Maraşlı Mehmet Olarak Mahur’un Karşısına…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler