Ana SayfaDizilerAda Masalı 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Poyraz'ın Babaannesi Uyanıyor!

İlgili Postlar

Ada Masalı 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Poyraz’ın Babaannesi Uyanıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Ada Masalı, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Poyraz, Haziran’ı adada kalmaya ikna ediyor. İdil, Haziran’ın dönmesiyle oteli sabote ediyor. Poyraz’ın üzüldüğünü görünce de ruhsatı almalarına yardım ediyor. Buray’ın gitaristi rahatsızlanınca İdil, onun konsere çıkmaması için elinden geleni yapıyor. Onun yerine sahneye Poyraz çıkıyor. Poyraz’ın babaannesi uyanıyor.

Salı Dizileri 2020

Poyraz’ın Babaannesi Uyanıyor!

Ada Masalı 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Haziran, üzülerek adayı terk etmek için vapura biniyor. Poyraz, vapur kalkmadan yetişip Haziran’ın kalmasını istiyor. Haziran, onun kendisinin neden kalmasını istediğini merak ediyor. Onun kendisinden hoşlandığını itiraf etmesini bekliyor. Ama Poyraz, onun halkla ilişkilerden iyi anladığı için kalmasını istediğini söyleyip geçiştiriyor.

ADA MASALI 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İdil, ada halkına lokma dağıtmaya devam ederken Haziran’ın kaldığını öğreniyor. İyice sinirlenen İdil, o otelin açılmaması için hinlik düşünmeye başlıyor. Otelde bir konser düzenleniyor ve odaların hepsi fazlasıyla satılıyor. Hatta o kadar istek oluyor ki Görkem, arayanların bazılarını geri çevirmek zorunda kalıyor.

Zeynep, Görkem’in ve Haziran’ın adada olduğunu anlayıp çat kapı geliyor. Küs olduğu kız kardeşinin Haziran’ın aklını çeldiğini düşünüyor. Onunla konuşup adadan götürmek istiyor. Ruhsat için mutfağa denetimci geliyor. Haziran, tüm kontrolleri yapıyor.

İdil ise, Sadık’tan böcek bulmasını istiyor. O böcekleri alıp otelin mutfağına koymaya çalışırken Hakan’a yakalanıyor. Hakan, İdil’e yardım ediyor ve böcekleri mutfağa kendi elleriyle bırakıyor.

Haziran, İdil giderken elindeki kutuyu çöpe attığını görüyor. Denetimci gelip böcekleri görüyor ve ruhsatı vermiyor. Haziran, İdil’in yaptığını anlayıp onunla konuşmaya gidiyor. Onun yaptığını bildiğini ve Poyraz’ın otele verdiği emekten bahsediyor.

İdil, Poyraz’ı umutsuzca düşünürken görüp üzülüyor. Babasıyla konuşup ikinci denetimi hızlandırıyor. Ruhsat alınıyor. Buray, konser için adaya geliyor. Ada halkı Buray’ı görmek için otelin önüne yığılıyor.

Poyraz, Haziran’ı adanın görülmeye değer yerlerini gezdirmeye götürüyor. Haziran, orada Poyraz’ın bir özelliğini daha öğreniyor. Onun profesyonel fotoğraf çektiğini görünce ona daha da hayran oluyor.

Buray’ın gitaristi adayı gezmeye çıkıyor. Yediği kurabiyelerden sonra fenalaşıyor. Hemşire olan İdil, onunla bizzat kendisi ilgileniyor ve Haziran’a onun konsere çıkamayacağını söylüyor. Haziran, ne yapacağını düşünmeye başlarken Poyraz’ın o işi hallettiğini öğreniyor.

Otelin açılış günü geliyor. Buray’ın gitaristi olarak Poyraz sahneye çıkıyor. Haziran, Poyraz’ın bir özelliğini daha öğrenip ona hayran oluyor. Haziran, Poyraz’ın babaannesine yaptıklarını itiraf ederken o uyanıyor. O sırada Poyraz geliyor ve Haziran’a neden pişman olduğunu soruyor.

Ada Masalı 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Poyraz Haziran’ı Şaşırtıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler