Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ada Bora'ya Gerçekleri Anlatacak Mı?

İlgili Postlar

Baht Oyunu 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ada Bora’ya Gerçekleri Anlatacak Mı?

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ada, Bora’ya sadece iyi bir yazar olmak istediğini söylüyor. Ada, Bora’ya bir fikir veriyor. Bora, Tuğçe ile Ada’nın bir yazı yazmasını istiyor. Aslında Ada’nın yazdıkları çok tıklanıyor. Ama Rüzgar onların yazılarını Tuğçe’nin isteğiyle değiştiriyor. Bora, Ada’nın haklı olduğunu anlıyor. Baht Oyunu 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ada, Bora’ya gerçekleri anlatacak mı?

Salı Dizileri 2020

Ada Bora’ya Gerçekleri Anlatacak Mı?

Baht Oyunu 6. bölüm 1. fragmanında; Bora, Rüzgar’ı Ada’nın evinde bornozla gördükten sonra iyice kafası karışıyor. Ada ise, kendisini Bora’ya anlatmak için peşinden koşuyor. Celal, çoktandır aradığı Ada ile Rüzgar’ın çalıştıkları yeri bulup geliyor. Bora, Ada’nın aslında kim olduğunu öğrenmek istiyor ve ona aslında onun kim olduğunu soruyor.

İşte Baht Oyunu 6. bölüm 1. fragmanı…

BAHT OYUNU 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ada, Bora’ya kızıp kendisini ormana atıyor. Bora onu, ormanda buluyor. Ama, yasak bir bölgeye girdikleri için jandarma onları karakola götürüp nezarete atıyor. Ada, orada aslında tek amacının iyi bir yazar olduğunu anlatıyor.

Bora, ona verdiği bir milyon lirayı almayıp işine devam etmesinin tek nedeninin iyi bir yazar olmak istemesi olduğunu anlıyor. Elif, annesine benzettiği için Ada’yı her zaman görmek istiyor.

Bora, haberlerinin az tıklandığını fark ediyor. Ada, Bora’ya ülkede kalmak için yabancı erkekle formalite evlilik yapan kadınlarla ilgili haber yapılmasını öneriyor. Bora bu öneriyi beğeniyor.

Toplantı yapan Bora, bu haberle ilgili haber yapılmasını bu yazıyı Ada ve Tuğçe’nin ayrı ayrı yazmasını istiyor. Ada da Tuğçe’de yazılarını yazıyor. Tuğçe, Rüzgar’la iş birliği yapıp onun yazısının altına kendi adını yazdırıp onun bilgisayarından yazıyı sildiriyor.

Rüzgar, Ada’dan bu yazısı yazmaması konusunda ikna etmeye çalışıyor. Ada ise, artık Rüzgar’dan vazgeçiyor ve onun tehditlerine boyun eğmiyor. Yazılar yayınlanıyor ve en çok adanın yazısı tıklanıyor.

Ada, Bora’ya en çok tıklanan yazının kendisinin olduğunu kendi yazısının altına Tuğçe’nin ismini yazdığını söylüyor. Bora, Ada’ya inanmıyor. Ama daha sonra düşündükten sonra Ada’nın karşısına ‘Baht Oyunu’ isimli yazıyla karşısına çıktığını hatırlıyor.

O yazıyı dosyadan bulup Ada’yı yalancılıkla suçladığı için pişman oluyor. Ada, üzgün bir şekilde eve geldiğinde Rüzgar’ı sarhoş bir şekilde yatağında yatarken buluyor. Ona hemen evinden gitmesini onu artık istemediğini söylüyor.

Rüzgar, banyoya girdiğinde kapı çalıyor. Bora, Ada’dan ona haksızlık yaptığı için özür diliyor. O sırada bornozla Rüzgar çıkıyor.

Baht Oyunu 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora Ada’nın Yeteneğinden Çok Etkileniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler