Ana SayfaDizilerCam Tavanlar 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Suna Leyla'yla Ne Konuşacak?

İlgili Postlar

Cam Tavanlar 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Suna Leyla’yla Ne Konuşacak?

Show Tv’nin sevilen dizisi Cam Tavanlar, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Leyla, önce İskender’le yemeğe gitmek istiyor. Daha sonra aklı Cem’de kalıyor ve İskender’den özür dileyip arabadan iniyor. Cem ise, onların birlikte olmaya başladıklarını düşünüyor. Leyla, festivalde Cem’e gerçekleri anlatıyor. İkilinin arası tam düzelmişken Cem’in eski sevgilisi Suna geliyor. Suna, Leyla’yla ne konuşacak?

Çarşamba Dizileri 2020

Suna Leyla’yla Ne Konuşacak?

Cam Tavanlar 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Leyla, tam İskender’le yemeğe çıkacağı sırada Cem, geliyor. Leyla’ya konuşmak istediğini söylüyor. Leyla, onu dinlemeden İskender’le arabaya binip gidiyor. Ama aklı Cem’de kalıyor. İskender’den arabayı durdurmasını istiyor ve onunla olamayacaklarını söyleyip arabadan iniyor.

CAM TAVANLAR 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cem ise, Leyla’nın seçimini İskender’den yana yaptığını düşünüp kahroluyor. Yemek festivali için hazırlanan Leyla, yolda Cem ile karşılaşıyor. Cem Leyla’ya, soğuk davranıyor. Festival alanına giden Leyla ve ekibi otelde odalar dolduğu için açıkta kalıyor.

Cem gelip, onlara yardım ediyor ve çadır ayarlıyor. Leyla, Cem ile konuşmak için fırsat kolluyor. Ama Cem ona pas vermiyor. Festivaldeki son gün Leyla, Cem’le konuşmak istiyor. Cem dayanamayıp neden festivale yalnız geldiğini soruyor.

Oda İskender’le yemeğe gitmediğini arabadan indiğini söylüyor. Cem, Leyla’nın hala kendisini sevdiğini anlayıp mutlu oluyor. İkilinin yakınlaştıkları sırada Aylin, tüm romantizmi bozuyor. Leyla Cem’i ertesi gün evine davet ediyor. Orada kaldıkları yerden devam etmek istediğini söylüyor.

Mutluluktan havalara uçan Cem, sabaha kadar uyuyamıyor. Leyla, erkenden İstanbul’a dönmek zorunda kalıyor. Onun döndüğünü duyan Cem’de yola çıkıyor. Leyla, evine girerken Suna ile karşılaşıyor. Onun Cem’in evine girmek istediğini ve ona sürpriz yapmak istediğini öğreniyor.

Cemal’e izin verip Suna’ya Cem’in evinin anahtarını verdiriyor. Cem, Leyla ile buluşmak için önce evine uğruyor. Orada Suna’yı görünce şok oluyor. Onunla yıllar önce ayrılan Cem, peşini bırakmayan Suna’ya aralarındaki her şeyin bittiğini söylüyor o ise gitmiyor.

Cem telefonla konuşurken onun Leyla’yla buluşacağını anlayan Suna, Cemal’den Leyla’nın dairesini öğrenip kapısını çalıyor. Cem’i bekleyen Leyla, karşısında Suna’yı görünce şok oluyor.

Cam Tavanlar 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Leyla Cem’den Ayrılamayacağını Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler