Ana SayfaDizilerMaraşlı 26. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Maraşlı Mehmet Olarak Mahur'un Karşısına...

İlgili Postlar

Maraşlı 26. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Maraşlı Mehmet Olarak Mahur’un Karşısına Çıkıyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Maraşlı, final bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin final bölümünde; Mahur, Maraşlı’yı kendi elleriyle teslim ettikten sonra büyük bir üzüntü içerisine giriyor. Maraşlı, Mahur’a düştüğü karanlıktan kendisini kurtarması için yalvarır. Yaralanan Maraşlı’yı Mahur, hastaneye yetiştirir. Mahur, Celal Kün’ün mezarı başında göz yaşı döker. Maraşlı 26. bölüm 2. final fragmanı yayınlandı. Maraşlı Mehmet olarak Mahur’un karşısına çıkıyor.

Salı Dizileri 2020

Maraşlı Mehmet Olarak Mahur’un Karşısına Çıkıyor!

Maraşlı 26. bölüm 2. final fragmanında; Maraşlı, tedavi olup kendi kimliğini kabullenir. Mahur’la ilk karşılaştıkları yerde tekrar karşılaşırlar. Bambaşka birini karşısında gören Mahur, Mehmet’e sevdiğini söyleyip ona sarılır.

İşte Maraşlı 26. bölüm 2. final fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1414509828698001409

MARAŞLI 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Mahur, nikah günü alacakları memura Maraşlı’nın yerine onun adını Mehmet İnce olduğunu söyler. Maraşlı, Mahur’a büyük bir tepki verir. Mehmet İnce’nin kim olduğunu sorar. Mahur, Maraşlı’ya sitem edip neden gerçek kimliğini sakladığını sorar.

Maraşlı ise, hemen Mahur ile birlikte Dilara’nın yanına gider. Dilara, onun yüzüne Mehmet İnce olduğunu babasının ise onun yüzünden öldüğünü söyler. Maraşlı, daha sonra Hilal’in yanına gider. Ona Mehmet İnce’nin kim olduğunu sorar.

Onun ciddi olduğunu gören Hilal, korkarak onun olduğunu söyler. Maraşlı, kızına adını sorar. Oda Mehmet, deyince Maraşlı kendisini kaybeder. Ortalığı yıkıp dökmeye başlar. Sonra, doğup büyüdüğü eve gidip geçmişiyle yüzleşir.

Hurdacı, Savaş’ın annesini rehin alıp onunla pazarlığa oturur. Ona, torunu Zeliş’i getirmesi karşılığında annesini ona vereceğini söyler. Savaş, Zeliş’i kaçırır. Zelişi, Hurdacı’ya verince annesini ondan alamayacağını ve onun kendisini öldüreceğini bildiği için Hilal’i yanına çağırır.

Ona Zeliş’i verir ve karşılığında Hurdacı’nın adresini ona verip annesini onun elinden kurtarmasını ister. Hilal, Hurdacı’nın mekanına operasyon düzenler. Ama ne Hurdacı’yı nede Savaş’ın annesini bulamaz. Hurdacı, Savaş’ı arayıp annesini gönderdiği konuma bırakacağını söyler.

Savaş, oraya gittiğinde annesini ölü olarak bulur. Maraşlı, geçmişine bir yolculuk yaptıktan sonra, Zeliş’in telefonuyla kendisine gelir. Zeliş, Savaş tarafından kaçırıldığını ve annesinin kendisini kurtardığını söyler.

Maraşlı, Mahur’a kendisinde olduğunu ve alması gereken intikamları olduğunu, söyleyip ona veda eder gibi bir mesaj gönderir. Mahur, hemen Maraşlı’yı arayıp evlendikten sonra gidecekleri yere çağırır.

Maraşlı, oraya gelir ve Mahur’a aldığı yüzüğü ona gösterir. Mahur, yaptığı şey için önce ondan özür dileyip onu çok sevdiğini söyler. Daha sonra içeri Hilal ve ekibi girer. Maraşlı, silahına sarılır. Mahur ise, onu engeller.

Maraşlı 26. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Maraşlı Ölüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler