Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Hastanelik Oluyor!

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ozan Hastanelik Oluyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 6. yeni bölümüyle 30 temmuz cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Zümrüt, tuttuğu adamın zehirlenip Menekşe’nin restoranını şikayet etmesiyle amacına ulaşır. Ozan, işin içinde annesinin olduğunu öğrenip durumu düzeltir. Şirket gezi düzenler. Gezide Çınar ile Esra’nın yakınlaşması Ozan’ı deli eder. Aşk Mantık İntikam 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ozan, Esra’yı kurtarayım derken hastanelik oluyor.

Cuma Dizileri 2020

Ozan Hastanelik Oluyor!

Aşk Mantık İntikam 6. bölüm 1. fragmanında; Ozan, Çınar’ın Esra’nın elini tutmasını çok kıskanıyor. Esra, Ozan’a Çınar’la sadece arkadaş olduğunu söylüyor. İş yerinde Ozan, Esra’nın başına avizenin düşeceğini görüyor ve koşup onu kurtarıyor. Ama avize Ozan’ın başına düşüyor. Hastaneye kaldırılan Ozan’ı görmeye giden Esra, onu Çağla’yla el ele görüyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 6. bölüm 1. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Zümrüt, parayla tuttuğu adamın Menekşe’nin dükkanını şikayet etmesini sağlar. Adam, orada yediği yemeklerle zehirlendiğine dair ifade verir. Bu durum şirkette de duyulur. Esra’nın annesinin restoranını şirketten izinsiz uygulamaya dahil ettiği öğrenilir.

Menekşe’nin dükkanı mühürlenir. Zümrüt ise, büyük bir zafer kazanmış gibi mutlu olur. Çağla, Esra ile Çınar’ı toplantı odasına çağırır. Esra’ya, şirketin haberi olmadan annesinin dükkanını uygulamaya dahil ettiği için çok kızar. Çınar, kendisinin bizzat orada yemek yediğini ve onu buna kendisinin zorladığını söyler.

Elif, bunu annesinin yaptığını anlar ve Ekrem’le buluşup durumu ona anlatır. Ekrem, Ozan’ı arayıp durumu anlatır. Ozan, annesinin Menekşe’nin restoranını sabote ettiğini öğrenir öğrenmez onun yanına gider ve hemen adamı arayıp şikayetini geri almasını ister.

Adam şikayetini geri almak istemeyince de, Ozan adamla konuşup şikayetini geri aldırır. Annesinin ise, tüm kredi kartlarını alıp Menekşe’den özür dilemesini ister. Artı Menekşe’nin yanında çalışmasını ister. Zümrüt, Ekrem’le birlikte restoranda çalışmaya başlar.

Çınar, Ozan’a Esra’dan çok hoşlandığını ve ona açılmak istediğini eğer, Esra duygularına karşılık verirse de işinden istifa edeceğini söyler. Ozan, Esra ile Ozan’ın birlikte çalışmasını engeller. Hatta akşam düzenlenen yemeğe Çınar’la gitmemesi için ondan mesaiye kalmasını ister.

Çınar’ın, aç çalışmasına gönlü razı gelmez ve ona yemek götürür. Ozan’da, ona sandaviç götürmek ister. Ama Çınar’la Esra’yı samimi bir şekilde yemek yerken görür. Şirket gezisine gitmek istemeyen Ozan, Çınar’ın da oraya gittiğini öğrenince gitmeye karar verir.

Onların samimi tavırları Ozan’ı deli eder. Esra’ya kırıcı kelimeler kullanır. Oda Ozan’a, tokat atıp çıkar. Çınar, Esra’ya konuşmak istediğini söyleyip elini tutar. Ozan, söylediklerinden pişman olup Esra’nın gönlünü almak için yanına gitmek ister. Ama Çınar’ın Esra’nın elini tuttuğunu görür.

Aşk Mantık İntikam 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çınar Esra’ya Ne Açıklıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler