Ana SayfaDizilerCam Tavanlar 7. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Leyla Restoranı Haldun'a Kaptırıyor!

İlgili Postlar

Cam Tavanlar 7. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Leyla Restoranı Haldun’a Kaptırıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Cam Tavanlar, 7. yeni bölümüyle 28 temmuz çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cem, Leyla’yla birlikte geçirdiği günden sonra duygularını dedesiyle paylaşır. Suna, Cem’in peşini bırakmaz. Cem, Suna’dan nasıl kurtulacağını bilemez. Cam Tavanlar 7. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Leyla, restoranı Haldun’a kaptırıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Leyla Restoranı Haldun’a Kaptırıyor!

Cam Tavanlar 7. bölüm 3. fragmanında; Leyla’nın tefeciye olan ödeme günü geliyor. Büyük bir iş alan Leyla, o parayla borcunu ödemek istiyor. Ama Haldun’un oyununa geliyor. Tefeci restoranı Haldun’a sattığını söylüyor. Bunu öğrenen Leyla, taş alıp restoranın camlarını kırıyor.

İşte Cam Tavanlar 7. bölüm 3. fragmanı…

CAM TAVANLAR 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Leyla, tam İskender’le yemeğe çıkacağı sırada Cem, gelir. Leyla’ya konuşmak istediğini söyler. Leyla, onu dinlemeden İskender’le arabaya binip gider. Ama aklı Cem’de kalır. İskender’den arabayı durdurmasını ister ve onunla olamayacaklarını söyleyip arabadan iner.

Cem ise, Leyla’nın seçimini İskender’den yana yaptığını düşünüp kahrolur. Yemek festivali için hazırlanan Leyla, yolda Cem ile karşılaşır. Cem Leyla’ya, soğuk davranır. Festival alanına giden Leyla ve ekibi otelde odalar dolduğu için açıkta kalır.

Cem gelip, onlara yardım ediyor ve çadır ayarlar. Leyla, Cem ile konuşmak için fırsat kollar. Ama Cem ona pas vermez. Festivaldeki son gün Leyla, Cem’le konuşmak ister. Cem dayanamayıp neden festivale yalnız geldiğini sorar.

Oda İskender’le yemeğe gitmediğini arabadan indiğini söyler. Cem, Leyla’nın hala kendisini sevdiğini anlayıp mutlu olur. İkilinin yakınlaştıkları sırada Aylin, tüm romantizmi bozar. Leyla Cem’i ertesi gün evine davet eder. Orada kaldıkları yerden devam etmek istediğini söyler.

Mutluluktan havalara uçan Cem, sabaha kadar uyuyamaz. Leyla, erkenden İstanbul’a dönmek zorunda kalır. Onun döndüğünü duyan Cem’de yola çıkar. Leyla, evine girerken Suna ile karşılaşır. Onun Cem’in evine girmek istediğini ve ona sürpriz yapmak istediğini öğrenir.

Cemal’e izin verip Suna’ya Cem’in evinin anahtarını verdirir. Cem, Leyla ile buluşmak için önce evine uğrar. Orada Suna’yı görünce şok olur. Onunla yıllar önce ayrılan Cem, peşini bırakmayan Suna’ya aralarındaki her şeyin bittiğini söylüyor o ise gitmez.

Cem telefonla konuşurken onun Leyla’yla buluşacağını anlayan Suna, Cemal’den Leyla’nın dairesini öğrenip kapısını çalar. Cem’i bekleyen Leyla, karşısında Suna’yı görünce şok olur.

Cam Tavanlar 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cem Suna’dan Nasıl Kurtulacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler