Ana SayfaDizilerAşkın Tarifi 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Taylan'nın Hamlesi Ortalığı Karıştırıyor!

İlgili Postlar

Aşkın Tarifi 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Taylan’nın Hamlesi Ortalığı Karıştırıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Aşkın Tarifi, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Naz, Fırat’ın bilgisayarında gördüğü fotoğraflardan sonra ona inanmıyor. Fırat, Naz’a gerçekleri anlatmıyor ve işinden istifa ediyor. Ama Naz’a Taylan’ın gerçek yüzünü göstermek için uğraşmaya devam ediyor. Gidecek yeri kalmayan Asuman, Fırat’ın yanına geliyor. Aşkın Tarifi 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Taylan’ın hamlesi ortalığı karıştırıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Taylan’nın Hamlesi Ortalığı Karıştırıyor!

Aşkın Tarifi 8. bölüm 1. fragmanı; Fırat, Asuman’a aralarındaki her şeyin bittiğini söyleyip Naz’ın peşinden gidiyor. Naz, Fırat’ı sevdiğini anlayıp Taylan’dan ayrılıyor. Artık Fırat’la aralarında bir engel kalmıyor. Taylan, Asuman’ın Fırat’ın eski nişanlısı olduğunu anlayıp programına çıkarıyor. Fırat, Naz gerçekleri öğrenmeden gerçekleri kendisi anlatmak istiyor. Ancak yetişemiyor.

İşte Aşkın Tarifi 8. bölüm 1. fragmanı…

AŞKIN TARİFİ 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fırat’ın bilgisayarında kendisi hakkında bilgiler olan dosyayı gören Naz, hemen orayı terk ediyor. Onun arkasından giden Fırat, Naz’ı yakalayıp ona gerçekleri anlatmak yerine yalan söylemeyi tercih ediyor. Naz’ın kendisine inanmadığını görünce de işinden istifa ettiğini söyleyip gidiyor.

Fırat, ekibiyle vedalaşmak için restorana geliyor. Naz, onunla konuşup en azından yarışmaya kadar yanında kalmasını istiyor. O da kabul ediyor. Feza, Taylan’la iş birliği yapıp gazetecileri alıp mahalleye gidiyor.

Sultan’a kadın girişimci olarak yardımcı olduklarını söylüyor. Haber yayınlanınca ekonomi programından Feza’yı arıyorlar ve Sultan’ı programlarına davet ediyorlar. Feza, Sultan’ın yanına gidip onu programa götürmek için ondan af diliyor. Ama Sultan’ı kandıramıyor.

Asuman, alışverişten döndüğünde sevgilisi tarafından kapının önüne konuyor. Beş parasız kalan Asuman, gidecek bir yer bulamıyor. Taksiye binip eski mahallesine gidiyor. Fırat, Taylan’ın madurlarından birini buluyor.

Naz’a, Taylan’ın gerçek yüzünü göstermek için çırpınıyor. Taylan, adamla yüzleşmek için restorana geliyor. Tartışma sonrasında Fırat adamı sakinleştirmeye çalışırken yaralanıyor. Naz, Fırat’ı hastaneye yetiştiriyor. Elinden yaralanan Fırat’ı daha sonra eve bırakıyor.

Sultan, Naz’a yeğeninden uzak durmasını söylüyor. Naz ağlayarak Fırat’ın evini terk ediyor. O sırada gidecek yeri olmayan Asuman, Fırat’ın evine geliyor.

Aşkın Tarifi 7. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Fırat İşinden İstifa Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler