Ana SayfaDizilerKalp Yarası 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hande Ferit'le Ayşe'nin Arasını Açmayı...

İlgili Postlar

Kalp Yarası 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hande Ferit’le Ayşe’nin Arasını Açmayı Başarıyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kalp Yarası, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hande, Ferit’i tekrar elde etmek için Azade ile birlikte hareket ediyor. Adnan, Yaman’ı genel müdür yapıyor. Sinan, bu duruma çok üzülüyor. Hande, Ferit’in gideceği iş gezisini öğrenip onun yanına gidiyor. Ayşe, onları otel odasında görüyor. Kalp Yarası 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Hande, Ferit’le Ayşe’nin arasını açmayı başarıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Hande Ferit’le Ayşe’nin Arasını Açmayı Başarıyor!

Kalp Yarası 5. bölüm 1. fragmanında; Hande, Ferit’den vazgeçmiyor. Ama Yaman’ın da peşinden koşmaya devam etmesini istiyor. Baha, hastaneden kaçıp Ayşe’yi buluyor. Ferit, Ayşe’nin unutamadığı bir kalp yarası olduğunu düşünüyor. Ayşe’de, Ferit’in Hande’yi unutamadığını düşünüyor. Ferit, Ayşe’ye boşanmalarının iyi olacağını söylüyor.

İşte Kalp Yarası 5. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1419769746321547273

KALP YARASI 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferit, annesinin Ayşe’yi daha fazla üzmesine dayanamıyor ve ona isterse özgür olabileceğini söylüyor. Annesi oğluyla Ayşe’nin boşanacağını duyunca seviniyor. Ama Ayşe, Ferit’i yarı yolda bırakmak istemiyor ve herkesin içinde kocasını bırakmayacağını söylüyor.

Telefon açık kalıyor ve Baha, Ayşe’nin tüm konuşmasını duyuyor. 18 yılla yargılanan Baha, Ayşe’nin de evlendiğini duyunca büyük bir çöküntü yaşıyor. Baha’nın kız kardeşi Ayşe’nin yerini bulup geliyor.

Hande, Baha’nın hapiste olduğunu öğreniyor. Onun Ayşe’yle bir aşk ilişkisi olduğunu düşünüyor. Ayşe’yle buluşan Hande, Ferit’in kendisini yanlış anladığını ve o yüzden onunla evlendiğini hala kendisini sevdiğini, isterse bunu ispat edeceğini söylüyor.

Ferit’in İskenderun’a iş için gideceğini kendisinin de oraya gideceğini söylüyor. Ayşe ise, Hande’nin Ferit’in yanına gitmesine karışmıyor. Adnan, Yaman’a babası olduğunu söyleyememenin acısını yaşıyor.

Azade, genel müdür olarak Sinan’ın getirilmesini istiyor. Adnan ise, onun karşısına aday olarak Yaman’ı çıkarıyor ve oylamaya sunuyor. Kendi oyunu da Yaman’dan yana veriyor. Ferit da, Yaman’a oy verince Sinan, çok üzülüyor.

Hande, Ferit’in odasını hazırlatıp onu bekliyor. Ayşe, Ferit’in yanına gidiyor ve onları aynı otel odasında görünce eve dönüyor. Ferit, Ayşe’den önce eve dönüyor.

Ayşe Ferit’e, Hande’yle birlikte olduğunu bildiğini onların intikam oyununa meze olmak istemediğini söylüyor. Baha, hapisten kaçmak için bir plan yapıyor ve kendisini bıçakla yaralıyor.

Kalp Yarası 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İle Fırat Yakınlaşmaya Mı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler