Ana SayfaDizilerKalp Yarası 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İle Fırat Yakınlaşmaya Mı...

İlgili Postlar

Kalp Yarası 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İle Fırat Yakınlaşmaya Mı Başlıyor?

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kalp Yarası, 4. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hande, Ayşe ile Ferit’in ayrılmaktan vazgeçtiğini duyunca hemen plan yapmaya koyulur. Ayşe Hande’ye, Ferit’e güvendiğini, onun gibi kendisinin kimsenin paçasına yapışmayacağını söyler. Hande, Ferit’le buluşmuş gibi onun bulunduğu otele gider. Kalp Yarası 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ayşe ile Fırat, yakınlaşmaya mı başlıyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Ayşe İle Fırat Yakınlaşmaya Mı Başlıyor?

Kalp Yarası 4. bölüm 2. fragmanında; Ferit, Ayşe’nin İstanbul’da bir kalp yarası olduğundan şüpheleniyor. Yaman, çok zengin olmak için İhsan’la birlikte tehlikeli işlere giriyor. Azade, Hande’nin Ferit’i aldatmış olabileceğinden şüpheleniyor ve ona oğlunu aldatıp aldatmadığını soruyor.

İşte Kalp Yarası 4. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1418214411869638657

KALP YARASI 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferit, Ayşe’yi yaralı bir şekilde hastaneye kaldırır. Neyse ki kurşun sıyırıp geçer. Polisler Hande’yi cinayete teşebbüsten göz altına alır. Herkes Hande’yi şikayet edenin Ayşe olduğunu düşünürken onu şikayet eden Adnan çıkar.

Ayşe, iyileştikten sonra polise ifadesini verir ve Hande’den şikayetçi olmaz. Azade, Ayşe’ye konakta yapmadığını bırakmaz. O gelince sofrayı kaldırtır. Ondan izinsiz eşyalarını çöpe attırır.

Ayşe, içinde annesinden yadigar bir elbisenin de olduğu kıyafetlerinin Azade tarafından atıldığını öğrenir. Gidip çöpten kıyafetlerini alıp odasında yıkar ve balkona asar. Hüseyin şirket hisselerinin yönetimini kızı Hande’ye bırakır.

Ferit, tüm şirket toplantılarına Hande ile birlikte bulunmak zorunda kalır. Yaman, ezilmekten kurtulmak için birden zengin olmak ister ve yasa dışı işlere kalkışır. Kazandığı parayla babasının yanına gider ve onun gibi bir seyis olarak ölmeyeceğini söyler.

Babası onunla konuşmak ister. Adnan, seyisin ölmeden gerçekleri Yaman’a anlatmaması için elinden geleni yapar. Yaman, babasını kaybeder. Onun gerçek babasının Adnan olduğu not ise eline ulaşmaz.

Aç kalan Ayşe, dışarıdan pizza söyler. Azade, Ayşe’nin odasına girip onun o çok sevdiği karanfilini yere fırlatır ve ona konağın kuralları olduğunu hatırlatır. Olanları gören Ferit, Ayşe’yi bu kadar üzmeye hakkı olmadığını düşünüp sözleşmeyi fes edip onu İstanbul’a göndereceğini söyler.

Aşağı inen Ferit, annesine onun kazandığını Ayşe’yle ayrılma kararı aldıklarını söyler. Azade, bu duruma çok sevinir. Ayşe, onun kazanmasını istemez ve vazgeçtiğini söyleyip Ferit’in elinden tutar.

Kalp Yarası 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hande Ayşe’ye Meydan Okuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler