Ana SayfaDizilerAşkın Tarifi 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Taylan Fırat'ı Hassas Noktasından Vuruyor!

İlgili Postlar

Aşkın Tarifi 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Taylan Fırat’ı Hassas Noktasından Vuruyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Aşkın Tarifi, 7. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Naz, Fırat’ın bilgisayarında gördüğü dosyadan sonra Taylan’ın söylediklerine hak verir. Fırat’ın, kendisine yaklaşmasının başka bir amacının olduğunu düşünür. Naz’ı yakalayan Fırat, ona gerçekleri anlatacağını söyler. Taylan’da, neler olacağını oturup beklemeye başlar. Aşkın Tarifi 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Taylan, Fırat’ı hassas noktasından vuruyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Taylan Fırat’ı Hassas Noktasından Vuruyor!

Aşkın Tarifi 7. bölüm 2. fragmanında; Taylan’ın programına konuk olup sevgilisini terk eden bir adam ortaya çıkıyor. Fırat, bu durumu Naz’a anlatıp Taylan’ın gerçek yüzünü göstermeye çalışıyor. Taylan, Fırat’ın bu kadar tepki göstermesine karşılık ona, kaçan kızın onun sevgilisi olmadığını hatırlatıyor.

İşte Aşkın Tarifi 7. bölüm 2. fragmanı…

AŞKIN TARİFİ 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Taylan’ın tehdidiyle Fırat’ın eli kolu bağlanır. Onun istediklerini yapmaktan başka çaresi kalmaz. Bora, abisinin evini terk edip gitmek ister. Taylan, onunla konuşup kalmaya ikna eder. Bora, abisinin Fırat’a yaptığı tehdidi öğrenir.

Tek kopya olan görüntüleri götürüp Fırat’a verir. Fırat, böylece Taylan’ın tehdidinden kurtulur ve hemen restorana gider. Komite gelmiş yemekleri tatmaya başlamıştır. Naz, Fırat’a çok kızar ve onu mutfağından kovar. Komite de yemeklere olumsuz not verir.

Şebnem, Fırat’ın neden gelmediğini bilir. Ancak Naz’a bir şey söyleyemez. Taylan, Fırat’ın restorana geldiğini görür görmez yardımcısını arayıp görüntüleri polise vermesini ister. Ancak, görüntülerin olmadığını onu kardeşinin Fırat’a verdiğini öğrenen Taylan, Naz’ın kafasını karıştırmak için başka bir taktik dener.

Onların Fırat’ın ailesiyle kebapçıda çektirdiği fotoğrafı bulup yayınlatır. Daha sonra da Naz’a gidip, Fırat ve ailesinin onun parası için yaklaştığını söyleyip onun kafasını karıştırır. Mirza, gidip Naz’la konuşur.

Ona, Fırat’ın kendisini kurtarmak için restorana gelemediğini, o yayınlanan fotoğrafla da alakalarının olmadığını kendilerinin öyle insanlar olmadığını söyler. Gülistan, Hazım beyi Sultan’ın doğum gününe davet eder.

Naz, Fırat’tan özür dilemek için evine gider. Babası da oraya gelir. Daha sonra Feza da oraya gelip, Sultan’a tekstil işini abisinin ona ayarladığını söyler. Naz ile Fırat, kahve içmeye yukarı çıkarlar.

Fırat, kahve almaya gittiğinde Naz, bilgisayarın üzerine su döker. Onu temizlemeye çalışırken bilgisayarda kendisine ait bir dosya görür ve hemen orayı terk eder.

Aşkın Tarifi 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Naz’a Gerçekleri Anlatabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler