Ana SayfaDizilerAda Masalı 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Poyraz Haziran'ın Uğurlu Geldiğini Düşünüyor!

İlgili Postlar

Ada Masalı 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Poyraz Haziran’ın Uğurlu Geldiğini Düşünüyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Ada Masalı, 6. yeni bölümüyle 27 temmuz salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Poyraz, Haziran’ı adada kalmaya ikna eder. İdil, Haziran’ın dönmesiyle oteli sabote eder. Poyraz’ın üzüldüğünü görünce de ruhsatı almalarına yardım eder. Buray’ın gitaristi rahatsızlanınca İdil, onun konsere çıkmaması için elinden geleni yapar. Onun yerine sahneye Poyraz çıkar. Poyraz’ın babaannesi uyanır. Ada Masalı 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Poyraz Haziran’ın, uğurlu geldiğini düşünüyor.

Salı Dizileri 2020

Poyraz Haziran’ın Uğurlu Geldiğini Düşünüyor!

Ada Masalı 6. bölüm 1. fragmanında; Haziran’ın konuşmalarından sonra Poyraz’ın babaannesi uyanıyor. Poyraz, babaannesinin uyanmasında Haziran’ın uğuruna inanıyor. Ona karşı minnet duyuyor. Hakan, Haziran’ın sırrını açıklaması için bir oyun oynuyor. Haziran ise, içindeki sırrın ağırlığını artık taşıyamaz duruma geliyor.

İşte Ada Masalı 6. bölüm 1. fragmanı…

ADA MASALI 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Haziran, üzülerek adayı terk etmek için vapura biner. Poyraz, vapur kalkmadan yetişip Haziran’ın kalmasını ister. Haziran, onun kendisinin neden kalmasını istediğini merak eder. Onun kendisinden hoşlandığını itiraf etmesini bekler. Ama Poyraz, onun halkla ilişkilerden iyi anladığı için kalmasını istediğini söyleyip geçiştirir.

İdil, ada halkına lokma dağıtmaya devam ederken Haziran’ın kaldığını öğrenir. İyice sinirlenen İdil, o otelin açılmaması için hinlik düşünmeye başlar. Otelde bir konser düzenlenir ve odaların hepsi fazlasıyla satılır. Hatta o kadar istek olur ki Görkem, arayanların bazılarını geri çevirmek zorunda kalır.

Zeynep, Görkem’in ve Haziran’ın adada olduğunu anlayıp çat kapı gelir. Küs olduğu kız kardeşinin Haziran’ın aklını çeldiğini düşünür. Onunla konuşup adadan götürmek ister. Ruhsat için mutfağa denetimci gelir. Haziran, tüm kontrolleri yapar.

İdil ise, Sadık’tan böcek bulmasını ister. O böcekleri alıp otelin mutfağına koymaya çalışırken Hakan’a yakalanır. Hakan, İdil’e yardım ediyor ve böcekleri mutfağa kendi elleriyle bırakır.

Haziran, İdil giderken elindeki kutuyu çöpe attığını görür. Denetimci gelip böcekleri görür ve ruhsatı vermez. Haziran, İdil’in yaptığını anlayıp onunla konuşmaya gider. Onun yaptığını bildiğini ve Poyraz’ın otele verdiği emekten bahseder.

İdil, Poyraz’ı umutsuzca düşünürken görüp üzülür. Babasıyla konuşup ikinci denetimi hızlandırır. Ruhsat alınıyor. Buray, konser için adaya gelir. Ada halkı Buray’ı görmek için otelin önüne yığılır.

Poyraz, Haziran’ı adanın görülmeye değer yerlerini gezdirmeye götürür. Haziran, orada Poyraz’ın bir özelliğini daha öğrenir. Onun profesyonel fotoğraf çektiğini görünce ona daha da hayran olur.

Buray’ın gitaristi adayı gezmeye çıkar. Yediği kurabiyelerden sonra fenalaşır. Hemşire olan İdil, onunla bizzat kendisi ilgilenir ve Haziran’a onun konsere çıkamayacağını söyler. Haziran, ne yapacağını düşünmeye başlarken Poyraz’ın o işi hallettiğini öğrenir.

Otelin açılış günü gelir. Buray’ın gitaristi olarak Poyraz sahneye çıkar. Haziran, Poyraz’ın bir özelliğini daha öğrenip ona hayran olur. Haziran, Poyraz’ın babaannesine yaptıklarını itiraf ederken o uyanır. O sırada Poyraz gelir ve Haziran’a neden pişman olduğunu sorar.

 Ada Masalı 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Poyraz’ın Babaannesi Uyanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler