Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora Ada'yı Kampa Götürmesiyle Ortalık...

İlgili Postlar

Baht Oyunu 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora Ada’yı Kampa Götürmesiyle Ortalık Karışıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu, 6. yeni bölümüyle 27 temmuz salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Bora, Rüzgar’ı Ada’nın evinde bornozla gördükten sonra iyice kafası karışır. Ada ise, kendisini Bora’ya anlatmak için peşinden koşar. Celal, çoktandır aradığı Ada ile Rüzgar’ın çalıştıkları yeri bulup gelir. Bora, Ada’nın aslında kim olduğunu öğrenmek ister. Baht Oyunu 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bora Ada’yı kampa götürmesiyle Tuğçe ile Rüzgar kıskançlık krizlerine giriyor.

Salı Dizileri 2020

Bora Ada’yı Kampa Götürmesiyle Ortalık Karışıyor!

Baht Oyunu 6. bölüm 2. fragmanında; Tuğçe, kampa Bora ile beraber gideceğini düşünürken şok bir haber alıyor. Bora ona, Ada’nın da geleceğini söylüyor. Rüzgar’ın da kampa katılmasıyla ortalık fena karışıyor. Bora’nın, kampta Ada ile uyuması ise, Tuğçe ve Rüzgar’ı fena halde öfkelendiriyor. Ada ile Bora’nın dansı, kıskançlıklarını gün yüzüne çıkarıyor.

İşte Baht Oyunu 6. bölüm 2. fragmanı…

BAHT OYUNU 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Ada, Bora’ya kızıp kendisini ormana atar. Bora onu, ormanda bulur. Ama, yasak bir bölgeye girdikleri için jandarma onları karakola götürüp nezarete atar. Ada, orada aslında tek amacının iyi bir yazar olduğunu anlatır.

Bora, ona verdiği bir milyon lirayı almayıp işine devam etmesinin tek nedeninin iyi bir yazar olmak istemesi olduğunu anlar. Elif, annesine benzettiği için Ada’yı her zaman görmek ister.

Bora, haberlerinin az tıklandığını fark eder. Ada, Bora’ya ülkede kalmak için yabancı erkekle formalite evlilik yapan kadınlarla ilgili haber yapılmasını önerir. Bora bu öneriyi beğenir.

Toplantı yapan Bora, bu haberle ilgili haber yapılmasını bu yazıyı Ada ve Tuğçe’nin ayrı ayrı yazmasını ister. Ada da Tuğçe’de yazılarını yazar. Tuğçe, Rüzgar’la iş birliği yapıp onun yazısının altına kendi adını yazdırıp onun bilgisayarından yazıyı sildirir.

Rüzgar, Ada’dan bu yazısı yazmaması konusunda ikna etmeye çalışır. Ada ise, artık Rüzgar’dan vazgeçer ve onun tehditlerine boyun eğmez. Yazılar yayınlanır ve en çok Ada’nın yazısı tıklanır.

Ada, Bora’ya en çok tıklanan yazının kendisinin olduğunu kendi yazısının altına Tuğçe’nin ismini yazdığını söyler. Bora, Ada’ya inanmaz. Ama daha sonra düşündükten sonra Ada’nın karşısına ‘Baht Oyunu’ isimli yazıyla karşısına çıktığını hatırlar.

O yazıyı dosyadan bulup Ada’yı yalancılıkla suçladığı için pişman olur. Ada, üzgün bir şekilde eve geldiğinde Rüzgar’ı sarhoş bir şekilde yatağında yatarken bulur. Ona hemen evinden gitmesini onu artık istemediğini söyler.

Rüzgar, banyoya girdiğinde kapı çalar. Bora, Ada’dan ona haksızlık yaptığı için özür diler. O sırada bornozla Rüzgar çıkar.

 Baht Oyunu 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ada Bora’ya Gerçekleri Anlatacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler