Ana SayfaDizilerKahraman Babam 8. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Yavuz Uğur'u Öldürme Planı...

İlgili Postlar

Kahraman Babam 8. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Yavuz Uğur’u Öldürme Planı Yapıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Kahraman Babam 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Emre, Uğur’un kundaklama videosunu Yonca’ya veriyor. Onun amacını anlayan Yonca, videoyu yok ediyor. Emre’den de ayrılıyor. Cem, Zehra’dan boşanma kararı alıyor. Zehra evi terk ediyor. Cem ile Tolga, Uğur’a kundaklama çetesini bulmak için yardım ediyor. Kahraman Babam 8. bölüm final fragmanı yayınlandı. Yavuz, Uğur’u öldürme planı yapıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yavuz Uğur’u Öldürme Planı Yapıyor!

Kahraman Babam 8. bölüm final fragmanında; Yonca, Emre’nin kundaklama çetesinin içinde olduğunu öğreniyor. Yavuz, Yonca’nın Uğur’la görüşmesinden rahatsız oluyor. Uğur, Yavuz’un işini bitirecek son hamleyi yapmaya hazırlanıyor. Yavuz ise, Uğur’u kızıyla birlikte bulunduğu evi ateşe veriyor.

İşte Kahraman Babam 8. bölüm 1. final fragmanı…

KAHRAMAN BABAM 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayşe, Tolga’nın yıllar öncesinde sevdiği kız kardeşi için kredi çektiğini öğrenip evi terk ediyor. Soluğu kız kardeşinin evinde alıyor. Onun zor durumda olduğunu görünce evine geri dönüyor. Ancak Tolga’yı affetmiyor. Tolga, iş yerinde yatıp kalkmaya başlıyor.

Emre, Uğur’un kundaklama çetesine girmek için araba yakarken çektiği görüntüleri ele geçiriyor. Yonca’nın yanına gidip Uğur’un videosunu izletiyor. Ona videoyu veriyor. Yonca, Uğur’un neden böyle bir işe giriştiğini anlıyor.

Ömrüm, babasını görmek için sevinçle Ayşe’nin yanına gidiyor. Cem, kendilerini gördüğü için Uğur, kızını görmeye gidemiyor. Ömrüm, oradan geldikten sonra odasına kapanıyor. Onun durumuna dayanamayan Cem, Ömrüm’ü babasına götürüyor.

Tolga ile Cem, kundaklama çetesini bulmak için Uğur’a yardım etme kararı alıyor. Zehra, Ömrüm’ün odasında babasıyla annesinin fotoğrafını görüyor. Ömrüm’ü o fotoğrafı nereden aldığını öğrenmek isteyip sıkıştırıyor.

O sırada Cem eve geliyor ve Zehra’ya artık onun bu hallerine dayanamadığını ondan boşanmak istediğini söylüyor. Zehra, Ömrüm’ün en sevdiği iki bebeğini alıp evi terk ediyor. Menekşe, artık birilerinin kendi adına karar vermesine dayanamıyor ve işine geri dönüyor. Tolga, İlker ile Menekşe’nin ilişkisini öğreniyor.

Yonca, Emre’den ayrılıyor. Uğur’dan hoşlandığını anlayıp onun yanına gidiyor. Tolga, Cem ve Uğur, Orhan’ı tam mallarını satacakken yakalayıp polise teslim ediyor. Yavuz ile Emre, tutuşmaya başlıyor.

Kahraman Babam 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yavuz Uğur’un İntikam Peşinde Olduğunu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler