Ana SayfaDizilerKahraman Babam Dizisi Ekrana Veda Etti!

İlgili Postlar

Kahraman Babam Dizisi Ekrana Veda Etti!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kahraman Babam, ani bir kararla final yaptı. Dizinin final bölümünde; Yonca, Emre’nin gerçek yüzünü öğrenip ondan ayrılıyor. Uğur, kundaklama çetesini yaptığı planlar sayesinde çökertiyor. Ömrüm’ü yanına alıp mutlu bir hayat yaşıyor. Kahraman Babam dizisi ekrana veda etti.

Pazartesi Dizileri 2020

Kahraman Babam Dizisi Ekrana Veda Etti!

Kahraman Babam Final bölümünde; Yonca, Emre’yle görüşüp nişanı atıyor. Bunu hazmedemeyen Emre, Yonca’nın evinin önünden ayrılmıyor. Uğur, Yavuz’un yanına gidip Şeref’in yanında çalıştığını, kundaklama planını ondan öğrenmek istediğini söylüyor.

KAHRAMAN BABAM FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Yavuz, Uğur’u tanıyıp durumdan haberi olmadığını Şeref’i arayacağını söylüyor. O sırada Yonca, abisini arayıp Emre’nin kendisini rahatsız ettiğini çok korktuğunu söylüyor. Yavuz, hemen kardeşinin yanına gidiyor ve Emre’yi oradan uzaklaştırıyor.

Emre, Yonca’dan vazgeçmeyeceğini aralarını İtfaiyeci Uğur’un bozduğunu söylüyor. Yavuz, Emre’den bir süreliğine oradan uzaklaşmasını söylüyor. Uğur’u çeteye sokarak kendisini de ele verdiğini söylüyor.

Emre, eğer kendisini uzaklaştırırsa asıl kendisinden korkmasını onu ele vereceğini, giderken boş gitmeyeceğini söylüyor. Ondan sonra Yavuz, Emre’yi ortadan kaldırıyor. Şeref’i arayıp ondan, hastaneyi kundaklama işini Uğur’a vermesini ama onun oradan sağ çıkmamasını istiyor.

Cem, annesi ve babasıyla konuşup bundan sonra Ömrüm’ün mutluluğu için onun babasında kalmasını istediğini söylüyor. Ömrüm, artık her fırsatta babasıyla görüşebilmenin mutluluğunu yaşıyor.

Yavuz, Yonca’yla konuşup ona Uğur’la konuşmasını istemediğini söylüyor. Yonca’ya ulaşamayan Uğur, Yonca’nın evine gidiyor. Ondan, mahkemeden feragat etmemesini istiyor.

Uğur, Yonca’ya olan duygularını anlatmak istiyor. Ancak Yonca onu, susturup Uğur’a sarılıp öpüyor. Emre’ye ulaşamayan babası Yavuz’un oğluna bir şeyler yaptığını anlıyor ve Yonca’nın yanına gidiyor.

Yonca’ya, abisinin kundaklama çetesinin başı olduğunu, Emre’nin de onun maşası olduğunu söylüyor. Madem abisi oğlunu ortadan kaldırdı, onunda bir yere gidemeyeceğini söylüyor. Yonca, abisinin çete lideri olduğunu duyunca şok oluyor.

Öte yandan Şeref, hastane kundaklama işini daha erkene çekiyor. Uğur, polislerle iş birliği yapıyor. Ama onlara kundaklamaya başladıklarını söyleyecek vakit bulamıyor. Sadece, telefonundan arama yapabiliyor.

Tam kibriti yaktığında polisler gelip Şeref ve adamını tutukluyor. Yavuz ise, durumu öğrenip tutuşmaya başlıyor. Ama kaçacak zamanı kalmıyor. Uğur, çeteyi çökertip intikamını aldıktan sonra kızına kavuşuyor ve mutlu bir hayat sürüyorlar.

Kahraman Babam 8. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Yavuz Uğur’u Öldürme Planı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler