Ana SayfaDizilerÇok Güzel Hareketler Bunlar'da Yaprak Dökümü

İlgili Postlar

Çok Güzel Hareketler Bunlar’da Yaprak Dökümü

Kanal D’de 3 sezondur ekrana gelen Güzel Hareketler 2’de ayrılıklar devam ediyor. Daha önce de 8 oyuncunun veda ettiği programdan iki oyuncunun daha ayrıldığu öğrenildi.

Cihan Talay ve Gürhan Altundaşar ÇGH’den Neden Ayrıldı?

Cihan Talay ve Gürhan Altundaşar Kanal D ekranlarında yayınlanan ÇGH 2’nin oyuncu kadrosundan ayrıldı. Altundaşar ve ekibin basın danışmanı konuya ilişkin açıklama yaptı. Bu açıklamada danışman, herhangi bir problemin yaşanmadığını ve ekipte değişiklik yapılmasının zaten planlandığını belirtti. Açıklamalarına devam eden danışman, Gürhan’ın farklı projelerde rol almak istediğini ekledi.

Çok Güzel Hareketler 2 grubunun kaptanlık görevini üstlenen Cihan Talay’da ekibe veda etti. Böylece takım kaptansız kaldı. Talay’ın da farklı projelerde yer almak için ekipten ayrıldığı öğrenildi. Programın oyuncu kadrosunda yer alan Cihan Talay’ın da ayrılmasıysa Çok Güzel Hareketler 2 grubuna 2 oyuncu veda etmiş oldu.

Çok Güzel Hareketler Bunlar’da Yaprak Dökümü

Oyuncu Yılmaz Erdoğan’ın genel sanat yönetmenliğini ve eğitmenliğini üstlendiği, BKM imzalı Çok Güzel Hareketler 2’de üst üste ayrılıklar yaşanıyor.Daha önce de 8 oyuncunun veda ettiği programdan Gözde Şencan ve Yiğit Taşdemir de ayrılma kararı aldı.

Programa son olarak Gözde Şencan ve Yiğit Taşdemir veda etti. Her iki isim de ayrılıklarını sosyal medyadan duyurdu.

Projede 3 sezondur aktif bir şekilde rol alan Gözde Şencan , “Canım ekibim. Canım arkadaşlarım. Benim için de yolun sonu. Her şey için öncelikle Yılmaz hocama sonra tüm arkadaşlarıma ekibe herkese çok teşekkür ederim. Çok şey öğrendim. Yeni sezonda kalbim sizinle” paylaşımını yaptı.

Instagram’dan paylaşım yapan Yiğit Taşdemir, “Çünkü ayrılık da sevdaya dahil çünkü ayrılanlar hala sevgili…” ifadelerini kullandı.

8 Oyuncu Ayrılmıştı

13 Haziran 2021 Pazar günü yayınlanan 89. bölümüyle sezon finali yapan BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler 2’de ilk ayrılık haberi Gürhan Altundaşar ile Cihan Talay’dan gelmişti. Ardından Begüm Çağla Taşkın, Birsel Kılınçcı, Arzu Susantez, Sema Özkan, Didem Ruhi ve Eda Nur Hancı da sosyal medya üzerinden ayrılık kararlarını hayranlarına duyurmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler