Ana SayfaDizilerAşkın Tarifi 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Naz Fırat'ı Nikah Masasında Bırakıyor!

İlgili Postlar

Aşkın Tarifi 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Naz Fırat’ı Nikah Masasında Bırakıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Aşkın Tarifi, 8. yeni bölümüyle 2 ağustos pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Naz, Fırat’ı sevdiğini anlayıp Taylan’dan ayrılır. Artık Fırat’la aralarında bir engel kalmaz. Taylan, Asuman’ın Fırat’ın eski nişanlısı olduğunu anlayıp programına çıkarır. Fırat, Naz gerçekleri öğrenmeden yetişmek ister. Aşkın Tarifi 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Naz, Fırat’ı nikah masasında bırakıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Naz Fırat’ı Nikah Masasında Bırakıyor!

Aşkın Tarifi 8. bölüm 2. fragmanında; Fırat, Naz’ın kendisine aşık olduğunu anlayıp ona evlenme teklifi ediyor. Naz, Fırat’la evlenmeyi kabul ediyor. İkilinin düğünü hemen yapılıyor. Naz ile Fırat, nikah masasına oturuyor. Fırat’ın kulağına bir şey fısıldadıktan sonra Naz, evlendirme memuruna hayır cevabını veriyor. Fırat ikinci kez düğünde terk ediliyor.

İşte Aşkın Tarifi 8. bölüm 2. fragmanı…

AŞKIN TARİFİ 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Fırat’ın bilgisayarında kendisi hakkında bilgiler olan dosyayı gören Naz, hemen orayı terk eder. Onun arkasından giden Fırat, Naz’ı yakalayıp ona gerçekleri anlatmak yerine yalan söylemeyi tercih eder. Naz’ın kendisine inanmadığını görünce de işinden istifa ettiğini söyleyip gider.

Fırat, ekibiyle vedalaşmak için restorana gider. Naz, onunla konuşup en azından yarışmaya kadar yanında kalmasını rica eder. O da kabul eder. Feza, Taylan’la iş birliği yapıp gazetecileri alıp mahalleye gider.

Sultan’a kadın girişimci olarak yardımcı olduklarını söyler. Haber yayınlanınca ekonomi programından Feza’yı ararlar ve Sultan’ı programlarına davet ederler. Feza, Sultan’ın yanına gidip onu programa götürmek için ondan af diler. Ama Sultan’ı kandıramaz.

Asuman, alışverişten döndüğünde sevgilisi tarafından kapının önüne konur. Beş parasız kalan Asuman, gidecek bir yer bulamaz. Taksiye binip eski mahallesine gider. Fırat, Taylan’ın madurlarından birini bulur.

Naz’a, Taylan’ın gerçek yüzünü göstermek için çırpınır. Taylan, adamla yüzleşmek için restorana gelir. Tartışma sonrasında Fırat adamı sakinleştirmeye çalışırken yaralanır. Naz, Fırat’ı hastaneye yetiştirir. Elinden yaralanan Fırat’ı daha sonra eve bırakır.

Sultan, Naz’a yeğeninden uzak durmasını söyler. Naz ağlayarak Fırat’ın evini terk eder. O sırada gidecek yeri olmayan Asuman, Fırat’ın evine gelir.

Aşkın Tarifi 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Taylan’nın Hamlesi Ortalığı Karıştırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler