Ana SayfaDizilerKefaret Dizisi Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekrana Veda Etti!

İlgili Postlar

Kefaret Dizisi Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekrana Veda Etti!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kefaret, final bölümüyle ekrana geldi. Dizinin final bölümünde; Arzu, Ahmet’i bırakıp kaçıyor. Bebeğini doğurmak için Zeynep’in yanına geliyor ve orada hayatını kaybediyor. Meltem, hapse giriyor. O da bebeğini Zeynep’e emanet ediyor. Zeynep, hamile olduğunu öğreniyor. Sinan’ın kaza haberiyle sarsılıyor. Ama Sinan, Zeynep’in karşısına sapa sağlam çıkıyor. Zeynep, altı çocukla hayatına devam ediyor.

Perşembe Dizileri 2020

Kefaret Dizisi Ekrana Veda Etti!

Kefaret dizisinin final bölümünde; Sinan ile Emre, Arzu’yu tutuklamak için Ahmet’in arabasının peşine düşüyor. Ahmet, Sinan ile Emre’yi atlatıp arabadaki çocuklarının hayatını tehlikeye atarak Arzu’yu kaçırmak istiyor. Arzu, Ahmet’i beklemeden oradan uzaklaşıp mahallesine sığınıyor.

KEFARET DİZİSİNİN FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Bu olaylardan sonra Sinan, Ahmet’i sorgulamak üzere emniyete sevk ediyor. Şule, tutuklanıyor. Ancak, avukatı gelmeden tek kelime etmiyor. Zeynep, olanları sonradan öğreniyor.

Sinan’a, yeni bir yurt dışı görevi geliyor. Zeynep’le vedalaşan Sinan, görevine gidiyor. O yokken Zeynep, hamile olduğunu öğreniyor. Ama Sinan’a sürpriz yapmak istiyor. Meltem’in gidecek yeri kalmayınca Ahmet’in evinde kalmaya başlıyor.

Alp, Meltem hakkında soruşturma başlatıyor. Arzu, Zeynep’in kapısını çalıp yaptıkları için ondan af diliyor. O sırada Arzu’nun sancıları sıklaşıyor ve Zeynep’in evinde doğum yapıyor. Arzu, Zeynep’in affettiğini duyduktan sonra hayatını kaybediyor.

Emre, Ahmet’i arayıp Zeynep’in evine çağırıyor. Ahmet, kapıdaki polisleri ve ambulansı görünce çocuklarına bir şey olduğunu sanıp panikliyor. Arzu’nun öldüğünü görünce kendisinden geçiyor.

Bebeğini sevdikten sonra onu Zeynep’e bırakıp gidiyor. Sinan’ın amiri Zeynep’in kapısını çalıyor ve onun kaza yaptığını söylüyor. Zeynep, Sinan’ın yanına gidiyor. Tanınmayacak haldeki Sinan zannettiği kişinin başında göz yaşı döküyor.

Sinan’ı kaybettiğini zanneden Zeynep’e, son anda sürpriz bir haber geliyor. Zeynep, ölen kişinin Sinan olmadığını görünce ona sarılıp birlikte eve gidiyorlar. Alp, Meltem’in tutuksuz yargılanması için elinden geleni yapıyor.

Ancak Meltem, sinirlerine hakim olamayıp mahkemede hakime sandalye fırlatıyor. Öyle olunca da hapishaneyi boyluyor. Sahra’da Zeynep’e kalıyor. Zeynep’le Sinan’ın bir erkek evlatları oluyor. İkili, toplam altı çocukla birlikte hayatlarına devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler