Ana SayfaDizilerKazara Aşk 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tahsin Şimal'i Şirkete Alıyor!

İlgili Postlar

Kazara Aşk 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tahsin Şimal’i Şirkete Alıyor!

Star Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kazara Aşk, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Civan, Şimal’den ayrılmamak için kendisini çatılara atıp intihar etmek istiyor. Nazlı, Şimal’le Civan’ın ayrılmasını iple çekiyor. Şimal, son anda Civan’dan ayrılmaktan vazgeçiyor. Kazara Aşk 6. Bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Tahsin, Şimal’i şirkete işe alıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Tahsin Şimal’i Şirkete Alıyor!

Kazara Aşk 6. bölüm 1. fragmanında; Tahsin, Şimal’in şirkette çalışmasını istiyor. Bu durumu öğrenen Neval, sinir krizleri geçiriyor. Tahsin, Dursun’la çok anlaşıyor ve ikili birlikte balık avlamaya bile çıkıyor.

İşte Kazara Aşk 6. bölüm 1. fragmanı….

KAZARA AŞK 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şimal’in babası kızının damadı tarafından aldatıldığını öğrendikten sonra onun boşanmasını, onu alıp memlekete gitmek istiyor. Ama oğlunun kredi paralarını başkasına kaptırdığını ve gidecek bir evi olmadığını öğrendikten sonra hastanelik oluyor.

Neval, oğlunun boşanacağını duyunca evin içinde göbek atıyor. Civan, Şimal’den ayrılmamak için kendisini evin çatısına atıyor. Eğer Şimal, kendisini affetmezse oradan atacağını söylüyor.

Şimal, Civan’ı affettiğini söyleyip onun çatıdan atlamasını engelliyor. Neval, oğlunun bu hallere düşmesinin çarelerini aramaya başlıyor. Şimal’in babası durumu düzeltmek için memlekete gitmek istiyor.

Neval ile Vildan, birlikte yatırlara gidip Şimal’le Civan’ın ayrılması için adaklar adıyor. Kenan, Şimal’e çiçekler alıp geliyor. Ama Aslı, durumu kendisine çevirip Şimal’i kurtarıyor. Dursun, evini alan adamla gidip konuşuyor ve onun yaptığını olgunlukla karşılıyor.

Civan, Şimal’in ailesinin gözüne girmek için onları dolandıranları bulup aldıkları parayı geri almaya çalışıyor. Ama bunu da eline yüzüne bulaştırıp adamların eline düşüyor. Şimal ile Aslı’nin oraya gitmesiyle ortalık karışıyor.

Dursun, oğlunun tüm parasını mafyaya kaptırdığını duyunca oğlunun üzerine yürüyor. Tahsin, Dursun’u rahatlatmaya çalışıyor. Ama Dursun’un mallarının geri gelmesinin imkansız olduğunu söylüyor.

Şimal ile Civan, boşanma kararı alıyor. İki aile boşanmayı konuşmak için bir araya geliyor. Neval, Şimal’den oğlunu kurtardığını düşünüyor. Ama Şimal, Civan’ı da şaşırtıp boşanmaktan vazgeçtiğini açıklıyor.

Nazlı, Civan’ın Şimal’den ayrıldığını düşünüyor. Giyinip süslenip Civan’ın evine gidiyor. Aslı ile Kenan, hazırda Şimal’le Civan’ın ayrılacağını seyretmek isterken Nazlı, çıkıp geliyor. İkili Nazlı’yı hemen oradan çıkartıp durumu düzeltiyor.

Kazara Aşk 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Civan Şimal’in Ailesinin Gözüne Girmeye…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler