Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra Kıskançlık Krizlerine Giriyor!

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra Kıskançlık Krizlerine Giriyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Aşk Mantık İntikam, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Bir proje için Ozan damatlık Çağla’da gelinlik giymesi gerekiyor. Çağla alerji olunca gelinliği Esra giyiyor. Ozan, Esra’yı kurtarayım derken hastanelik oluyor. Esra, sabaha kadar onun başından ayrılmıyor. Ama Çağla gelince Ozan, gözlerini açıyor ve başında bekleyenin o olduğunu zannediyor. Aşk Mantık İntikam 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Esra, kıskançlık krizlerine giriyor.

Cuma Dizileri 2020

Esra Kıskançlık Krizlerine Giriyor!

Aşk Mantık İntikam 7. bölüm 1. fragmanında; Ozan, kaza olayından sonra Çağla’ya daha yakın davranmaya başlıyor. Onu evine götürüyor. Esra, onları bir arada görünce kıskançlıktan deliye dönüyor. Ozan’ın odasına gizlice girip dolabına saklanıyor. Ama Ozan’a yakalanıyor. Esra, Ozan’a aşık olmadığını onun yüzüne bir kez daha vuruyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 7. bölüm 1. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ozan, özür dilemek için Esra’nın yanına gittiğinde onu Çınar’la el ele görüyor. Hemen oteli terk edip İstanbul’a dönüyor. Esra, Ozan’ın kendisini gördüğünü ve yanlış anladığını düşünerek onu aramaya başlıyor. Döndüğünü öğrenince de çok üzülüyor.

Esra, Çınar’a kendisiyle ne konuşacağını soruyor. Oda ona aşık olduğunu itiraf edeceğini söylüyor. Esra ise, Çınar’ın şaka yaptığını düşünüp gülüp geçiyor. Zümrüt, Menekşe’nin dükkanından Yalçın’ın icadını not ettiği defteri alıp saklıyor.

Yalçın, icadını tekrar yapabilmesi için o deftere ihtiyacı vardır. Elif, defterin annesinde olduğunu anlayıp Ekrem’le birlikte eve girip defteri buluyor ve babasına veriyor. Ama Yalçın, icadını başkasının yaptığını ve 2 milyona satıldığını öğreniyor.

Şirketin önemli bir müşterisi tanıtımında Ozan’ı damatlıkla görmek istiyor. Çağla da gelinlik giyip çekime katılmak için heyecanlanıyor. Ama alerji olunca gelinliği Esra giyiyor. İkili poz vermekte zorlanıyor. Ancak Çınar’ın konuşmasıyla fotoğrafçı ikisinin fotoğrafını istediği gibi çekiyor.

Ozan, Esra’nın başına avizenin düşmek üzere olduğunu görüyor. Son anda onu kurtarıyor. Ancak kendisi başından yaralanıyor. Hastaneye kaldırılan Ozan’ın başından Esra, bir an olsun ayrılmıyor.

Çağla, ertesi gün durumu öğrenip Ozan’ın yanına koşuyor. Ozan, gözlerini açında Çağla’nın sabaha kadar başında beklediğini zannediyor. Esra, ceketini almak için geri döndüğünde onları el ele görüp kıskanıyor.

Aşk Mantık İntikam 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çınar’dan Esra’ya Aşk İtirafı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler