Ana SayfaDizilerKalp Yarası 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Ferit'i Terk Ediyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Ferit’i Terk Ediyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kalp Yarası, 5. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hande, Ferit’den vazgeçmez. Ama Yaman’ın da peşinden koşmaya devam etmesini ister. Baha, hastaneden kaçıp Ayşe’yi bulur. Ferit, Ayşe’nin unutamadığı bir kalp yarası olduğunu düşünür. Ayşe’de, Ferit’in Hande’yi unutamadığını düşünür. Kalp Yarası 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ayşe, Ferit’i terk ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Ayşe Ferit’i Terk Ediyor!

Kalp Yarası 5. bölüm 2. fragmanında; Adnan, Azade’nin yüzüne onu sevmediğini söylüyor. Hande, bir davette mikrofonu eline alıp herkese bir şey itiraf etmek istiyor. Ayşe, artık isyan ediyor ve Ferit’i terk ediyor. Büyük bir kaza oluyor. Hande mi yoksa Ayşe mi kaza geçiriyor?

İşte Kalp Yarası 5. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1421137171633823755

KALP YARASI 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferit, annesinin Ayşe’yi daha fazla üzmesine dayanamaz ve ona isterse özgür olabileceğini söyler. Annesi oğluyla Ayşe’nin boşanacağını duyunca sevinir. Ama Ayşe, Ferit’i yarı yolda bırakmak istemez ve herkesin içinde kocasını bırakmayacağını söyler.

Telefon açık kalır ve Baha, Ayşe’nin tüm konuşmasını duyar. 18 yılla yargılanan Baha, Ayşe’nin de evlendiğini duyunca büyük bir çöküntü yaşar. Baha’nın kız kardeşi Ayşe’nin yerini bulup gelir.

Hande, Baha’nın hapiste olduğunu öğrenir. Onun Ayşe’yle bir aşk ilişkisi olduğunu düşünür. Ayşe’yle buluşan Hande, Ferit’in kendisini yanlış anladığını ve o yüzden onunla evlendiğini hala kendisini sevdiğini, isterse bunu ispat edeceğini söyler.

Ferit’in İskenderun’a iş için gideceğini kendisinin de oraya gideceğini söyler. Ayşe ise, Hande’nin Ferit’in yanına gitmesine karışmaz. Adnan, Yaman’a babası olduğunu söyleyememenin acısını yaşar.

Azade, genel müdür olarak Sinan’ın getirilmesini ister. Adnan ise, onun karşısına aday olarak Yaman’ı çıkarır ve oylamaya sunar. Kendi oyunu da Yaman’dan yana verir. Ferit de, Yaman’a oy verince Sinan, çok üzülür.

Hande, Ferit’in odasını hazırlatıp onu bekler. Ayşe, Ferit’in yanına gider ve onları aynı otel odasında görünce eve döner. Ferit, Ayşe’den önce eve döner.

Ayşe Ferit’e, Hande’yle birlikte olduğunu bildiğini onların intikam oyununa meze olmak istemediğini söyler. Baha, hapisten kaçmak için bir plan yapar ve kendisini bıçakla yaralar.

Kalp Yarası 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hande Ferit’le Ayşe’nin Arasını Açmayı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler