Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora Ada'yı Tekrar İşe Alacak...

İlgili Postlar

Baht Oyunu 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora Ada’yı Tekrar İşe Alacak Mı?

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu, 7. yeni bölümüyle 2 ağustos salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ada, Selin’in beyaz evlilik yaptığı yalanını Bora’ya söyler. Ali’nin Selin’den hoşlanmasından sonra Bora, bu yalanı saklamak istemez. Her şeyi Ali’nin bilmesini ister. Ada, yalanında boğulur ve gerçekleri Bora’ya bir türlü anlatamaz. Bora, Ada’nın şirketle ilişiğini keser. Baht Oyunu 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bora, Ada’yı tekrar işe alacak mı?

Salı Dizileri 2020

Bora Ada’yı Tekrar İşe Alacak Mı?

Baht Oyunu 7. bölüm 2. fragmanında; Ada, şirketten ayrıldıktan sonra bir restoranda garson olarak çalışmaya başlıyor. Bora, onu tesadüfen görüyor ve Ada’yı kovduğu için üzülmeye başlıyor.

İşte Baht Oyunu 7. bölüm 2. fragmanı…

BAHT OYUNU 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Bora, yazının Ada’ya ait olduğunu öğrendikten sonra ondan özür dilemek için evine gider. Ada’yla konuşurken Rüzgar bornozla içeriden çıkar. Bora, Rüzgar’ı Ada’nın evinde görünce onların aralarında bir şey olduğunu düşünüp hemen orayı terk eder.

Ada, Bora’nın peşinden gidip Rüzgar’ın Tuğçe’yle kavga ettiğini çok sarhoş bir şekilde kendisiyle konuşmaya geldiği yalanını uydurur. Bora, Ada’ya inanır. İkili birbirinden hoşlanmaya başlar ama bir türlü itiraf edemezler.

Ada, bu olaydan sonra Bora’ya Rüzgar’la olan beyaz evliliğini anlatmaya karar verir. Bora, çok ses getirecek bir dolandırıcının izini bulur. Onun haberini yapmak için önce sevgili olarak Tuğçe’yle kadının oteline gitmek ister.

Daha sonra Ada’nın şirketi için yaptığı fedakarlıktan ötürü onunla gitmeye karar verir. Tuğçe’de, Rüzgar’la birlikte gider. Çiftleri birbirine aşık edeceğini vaat eden kadın seanslara başlar.

Otelde seanslar düzenlenir. Dans aktivitesinde Ada ile Bora’nın performansı Tuğçe ile Rüzgar’ı kıskandırır. Ada’nın yazısı Tuğçe’nin ismiyle tıklanma rekorları kırar. Celal, bu durumu Tuğçe’nin nereden bildiğini araştırmaya başlar.

Ada ile Rüzgar’ı da evinde kontrole gider. Rüzgar’ı evinden kovmaya çalıştığı sırada Ada’nın kapısı çalar. Celal, ikisini bir arada görünce onların beyaz evilik yaptığından şüphelenmez.

Bora, dolandırıcı kadını tutuklattırır ve ekip şirkete geri döner. Celal, yine şirkete gelir ve Ada’yla karşılaşır. Ada, Celal’i karşısında görünce donup kalır.

Baht Oyunu 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bora Ada’yı İşten Kovuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler