Ana SayfaDizilerKefaret 35. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Ölen Kişi Gerçekten Sinan Mı?

İlgili Postlar

Kefaret 35. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Ölen Kişi Gerçekten Sinan Mı?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kefaret, final bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin final bölümünde; Arzu, çocuğunu doğurur ve bebeğini Zeynep’e emanet eder. Meltem, bir çok suçtan tutuklanıp hapse atılır. Böyle olunca da Arzu’nun ve Meltem’in çocuğu Zeynep’e kalır. Bir de üzerine Zeynep, kendisi de hamile kalır. Bu kadar çocukla nasıl baş edeceğini düşünürken Sinan’ın amiri kapıya gelir. Kefaret 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ölen kişi gerçekten Sinan mı?

Perşembe Dizileri 2020

Ölen Kişi Gerçekten Sinan Mı?

Kefaret 35. bölüm 2. fragmanında; Zeynep, hamile olduğunu öğrenir ve müjdeyi vermek için Sinan’ın operasyondan dönmesini bekler. Meltem, kendisini kurtarması için Alp’ten yardım ister. Zeynep, Sinan’ı teşhis için hastaneye gidiyor. Ölen kişi Sinan mı yoksa başkası mı?

İşte Kefaret 35. bölüm 2. final fragmanı…

KEFARET 34. BÖLÜM ÖZETİ!

Can, kızlarla babasını bırakıp ormanda ilerler. Telefonun çektiği bir yer bulup Sinan’ı arayıp babası için yardım çağırır. Kalp krizi geçiren Ahmet, son anda kurtulur. Arzu, Ahmet’in kalp operasyonu geçirdiğini öğrenip hastaneye onu görmeye gider.

Zeynep, onu gördüğü halde görmemezlikten gelir. Sinan’ın da onayıyla, Ahmet’i Zeynep evine getirir. Bu olaylardan sonra Zeynep’le Sinan’ın arası düzelir. Sinan’da Zeynep’in yanına döner.

Okulun açılışını iki gün kala Meltem, okulu sabote eder. Denetimciler gelip mutfaktan 10 tane fare bulur. Okul mühürlenir. Alp, Meltem’in yüklüce bir miktar parayı okulun hesabından kendi hesabına aktardığını görür.

Daha sonra Alp, Meltem’in okulu sabote ettiğinden şüphelenip Sinan’la birlikte okula koyduğu gizli kameraları incelerler. Meltem’in sabote ettiği ortaya çıkar. Alp ile Zeynep, Meltem’in açtığı yeni okula Zeynep’in okulundaki öğrencileri aktardığını kendi gözleriyle görür.

Ahmet, iyileştikten sonra kızları ve Can’ı alıp doğduğu köye götürür. Oraya Arzu gelinlikle  gelir. Arzu ile Ahmet, muhtar nikahıyla evlenir. Sinan ile Emre, Ahmet’in arabasını takip edip onun yerini bulur.

Şule, Sinan ile Emre’nin köye doğru geldiğinin haberini verir. Ahmet, Arzu’yu ve çocukları alıp arabayla kaçar. Eme ile Sinan’da, peşlerinden gider.

Kefaret 35. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Sinan’dan Kötü Haber Mi Geliyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler