Ana SayfaDizilerAda Masalı 7. Bölüm Ön İzleme Yayında! Aliye Haziran'ın Gerçekleri Anlatmasına İzin...

İlgili Postlar

Ada Masalı 7. Bölüm Ön İzleme Yayında! Aliye Haziran’ın Gerçekleri Anlatmasına İzin Vermiyor!

Star Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Ada Masalı, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Poyraz, babaannesinin Haziran’ın yanındayken uyanmasıyla onun uğurlu geldiğini düşünüyor. Aliye, Haziran’a her şeyi duyduğunu ve torunundan uzak durmasını istiyor. Poyraz, Haziran’ın da kendisini sevdiğini biliyor ve onu öpüyor. Ada Masalı 7. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Aliye, Haziran’ın gerçekleri Poyraz’a anlatmasına izin vermiyor.

Salı Dizileri 2020

Aliye Haziran’ın Gerçekleri Anlatmasına İzin Vermiyor!

Ada Masalı 7. bölüm ön izlemesinde; Ada, Poyraz’a bilançolarını alanın kendisi olduğunu itiraf etmek için evine gidiyor. Ama Aliye, Haziran’ın Poyraz’ı üzmesine izin vermiyor ve onu kovuyor. Torunundan uzak durmasını istiyor.

İşte Ada Masalı 7. bölüm ön izleme…

ADA MASALI 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Haziran, Aliye’nin başında ona Poyraz’a yaptıklarını itiraf ediyor. O sırada Aliye, uyanıyor. Poyraz, babaannesinin Haziran’ın yanındayken uyandığı için onun uğurlu geldiğine inanıp ona teşekkür ediyor.

İdil, Aliye’nin Haziran’ın yanında uyandığını duyunca kıskançlıktan deliye dönüyor. Aliye, İdil’i yanına istiyor. Poyraz, Haziran’a karşı duygularından emin olup ona açılmak istiyor. Bunu anlayan Haziran, Poyraz’dan kaçıyor.

Hakan, parayla bir adam tutup Poyraz’ın oteline yerleştiriyor. Ondan otelde kavga çıkarmasını istiyor. Adamın tavırlarına dayanamayan Poyraz, onu otelden kovuyor. Onunla tartışırken Hakan video çekip internette yayınlıyor.

Oteldeki rezervasyonlar bir bir iptal ediliyor. Görkem Sadık’dan adamın kaldığı pansiyonu öğreniyor. Poyraz, adamı buluyor ve onu parayla tutulduğunu öğreniyor. Adam, durumu düzeltmek için bir özür videosu yayınlıyor.

Poyraz, her yıl çıktıkları kampa Haziran’ı da davet ediyor. İdil, onun gelmesine çok bozuluyor. Hakan, Haziran’ı köşeye sıkıştırmak için kampta doğruluk mu? Dürüstlük mü? oyunu oynuyor. Sıra Poyraz’a gelince ondan birini öpmesi isteniyor.

Poyraz, tam Haziran’ı öpeceği sırada İdil oyunu bitiriyor. Kamptan döndükten sonra Poyraz, Haziran’la konuşmak için onu eve davet ediyor. Ona aldığı hediyeyi almak için arabasına gittiğinde Aliye, Haziran’a onun konuştuklarını duyduğunu, Poyraz’ı üzmesine izin vermeyeceğini ondan uzak durmasını istiyor.

Haziran, ağlayarak otele gidiyor. Poyraz’da peşinden gidiyor. Poyraz, Haziran’ın kendisinden hoşlandığını biliyor ve onu öpüyor.

Ada Masalı 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Poyraz Haziran’a Aşık Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler