Ana SayfaDizilerKalp Yarası 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe'nin Baha'yı Sakladığı Ortaya Çıkacak...

İlgili Postlar

Kalp Yarası 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe’nin Baha’yı Sakladığı Ortaya Çıkacak Mı?

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kalp Yarası, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ferit, Ayşe’nin kendisini Hande’den kıskandığını anlıyor. Hande, Baha’nın hastaneden kaçmasına yardım ediyor. Ferit, Ayşe’ye sürpriz hazırlıyor. Ayşe, Ferit’in yanına giderken Baha’yı yaralı bir şekilde karşısında görüyor. Kalp Yarası 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ayşe’nin Baha’yı sakladığı ortaya çıkacak mı?

Pazartesi Dizileri 2020

Ayşe’nin Baha’yı Sakladığı Ortaya Çıkacak Mı?

Kalp Yarası 6. bölüm 1. fragmanında; Hande, Ayşe ile Ferit’ı ayırmak için her yolu deniyor. Onları ayırmaya çalışırken Azade’nin tepkisiyle karşılaşıyor ve ondan tokat yiyor. Ayşe, Baha’yı güvenli bir yerde saklıyor. Ferit, yaptığı sürprizi görmek için Ayşe’nin gelmemesine üzülüyor. Abisine Ayşe’nin altı ay sonra gideceğini anlatıyor. Azade, Ayşe’nin Baha’yı sakladığı yeri buluyor mu?

İşte Kalp Yarası 6. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1422308951559917569

KALP YARASI 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferit, Ayşe’nin konuşmalarından ve tepkisinden onun kendisini Hande’den kıskandığını anlıyor. Ayşe’nin, ayrılma fikrini kabul etmiyor ve onu zorla konağa götürüyor. İkilinin tartışmasını herkes duyuyor.

Ferit, Hüseyin’in ihaleyi iki kat daha fazla bir fiyata aldığını öğreniyor. Toplantıda ona bunun hesabını soruyor. Yaman ise, Hüseyin’e arka çıkıp fiyatı daha sonra yarıya indirdiğini söyleyip onun gözüne girmeye çalışıyor.

Baha kendisini yaralayıp hastaneye kaldırılıyor. Hande, onu bulup hastaneden kaçmasına yardım ediyor. Baha, Ayşe’yi arayıp yurt dışına kaçacağını söylüyor. Her yıl düzenlenen mezuniyet partisine Ferit, Ayşe’yi gitmeye razı ediyor.

Onlar giderken Azade, Ayşe’ye bir inci kolye hediye ediyor. Hande, partiye gitmeye hazırlanırken annesi onun gitmesine engel olmaya çalışıyor. Ama Hande, annesine gitmeyeceğini söyleyip partiye gidiyor.

Orada içkiyi fazla kaçırıp sahneye çıkıp şarkı söylüyor. Daha sonra Ferit’in kendisini çok sevdiğini söylüyor. Ferit, onu sahneden indirdiği anlarda Ayşe, salonu terk ediyor. Böyle olunca Ferit, bir kez daha Ayşe’nin kendisini Hande’den kıskandığını sevmeye başladığını anlıyor.

Ertesi gün Ayşe’nin sevdiği çiçekleri bağ evine kendi elleriyle dikip onu oraya davet ediyor. Ayşe, Ferit’in verdiği konuma gitmek üzereyken Baha’yla karşılaşıyor. Baha, yaralı bir şekilde Ayşe’nin kollarına yığılıyor.

 Kalp Yarası 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Ferit’i Terk Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler