Ana SayfaDizilerİkimizin Sırrı Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu!

İlgili Postlar

İkimizin Sırrı Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu!

Atv’nin yeni dizisi İkimizin Sırrı, izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yapımcılığını Üs yapım üstleniyor. Senaryosunu Özen Yula’nın kaleme aldığı İkimizin Sırrı dizisinin yönetmen koltuğunda ise, Cem Akyoldaş oturuyor. İkimizin Sırrı dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Pazar Dizileri 2020

İkimizin Sırrı Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu!

Merakla beklenen İkimizin Sırrı dizisinin başrollerini Aras Aydın ve Leyla Feray paylaşıyor. Tanıtımları büyük ilgi görün dizi, 8 ağustos pazar günü ilk bölümüyle saat 20:00’da izleyiciyle buluşacak.

İşte İkimizin Sırrı dizisinin 1. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1421889302288556040

 

İKİMİZİN SIRRI DİZİSİNDE HANGİ OYUNCULAR YER ALIYOR?

İkimizin Sırrı dizinin başrollerini, Aras Aydın ile Leyla Feray paylaşırken diziye ikinci başrol kadın oyuncu olarak, Bestemsu Özdemir de dahil oldu. Dizinin oyuncu kadrosunda; Dolunay SoysertEngin AlkanTülay GünalDeniz HamzaoğluCeyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek gibi isimler yer alıyor.

İKİMİZİN SIRRI DİZİSİNİN KONUSU!

İkimizin Sırrı dizisinde 7 yaşında güzeller güzeli bir kızı olan yoksul ve yalnız bir kadının, annesi hasta olan varlıklı bir iş adamı ile anlaşmalı yaptığı evliliği konu alıyor.

İkimizin Sırrı dizisinin orijinali Marriage Contract dizisidir. Marriage Contract dizisi 2016 yapımı bir Kore dizisidir. Dizi 5 Mart – 24 Nisan 2016 yılları arasında 16 bölüm olarak yayınlanmış ve tüm dünyada izlenme rekorları kırmış bir dizidir.

Dizinin erkek karakteri olarak ilk önce Murat Yıldırım ile görüşülmüştü. Onunla anlaşmaya varılmayınca dizinin erkek başrol oyuncusu Aras Aydın oldu. Aras Aydın, geçtiğimiz sezon Canevim dizinde yer almıştı.

Leyla Feray ise, en son Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Cevher hatunu canlandırmıştı. Yaz ayınca ekrana gelecek yeni dizilerin hangi gün yayınlanacağı az çok belli oldu. Merakla beklenen İkimizin Sırrı dizisinin hangi gün ekrana geleceği büyük merak konusu olmuştu,

Pazar günü Atv’de Baş Belası isimli dizi yer alıyordu. Dizinin yayın günü değişti ve cuma günü ekranlara gelmesi kararı alında. Dizinin yerine İkimizi Sırrı dizisi getirildi.

İkimizin Sırrı 8 ağustos pazar saat 20:00’da Atv ekranında ilk bölümüyle izleyicisinin beğenisine sunulacak. Dizinin, beklenen reytingleri elde etmesi durumunda, kış sezonunda da devam etmesi bekleniyor.

İkimizin Sırrı Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler