Ana SayfaDizilerCam Tavanlar 8. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Cem'de Leyla'yı Yalnız Bırakmıyor!

İlgili Postlar

Cam Tavanlar 8. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Cem’de Leyla’yı Yalnız Bırakmıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Cam Tavanlar, final yapma kararı aldı. Dizinin final bölümünde; Leyla, kendi tabelasının indirildiğini yerine Asude’nin tabelasını takıldığını görünce elindeki taşları camlara atıp kırar. Olaydan sonra Cem, basın açıklaması yapar. Bunu duyan Leyla, bir darbe de Cem’den aldığını düşünür. Cam Tavanlar 8. bölüm 2. final fragmanı yayınlandı. Cem’de, Leyla’yı Haldun’a haddini bitirme yolunda yalnız bırakmıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Cem’de Leyla’yı Yalnız Bırakmıyor!

Cam Tavanlar dizisinin 2. final fragmanında; Leyla, kendisinin sırf kadın olduğu için Haldun’un yaptığı çirkinliklere boyun eğmek istemiyor. Onun bu yolunda İnci ve Süreyya’da yalnız bırakmıyor. Cem’de, Leyla’nın yanında olduğunu açıklayınca Haldun köşeye sıkışıyor.

İşte Cam Tavanlar 2. final fragmanı…

CAM TAVANLAR 7. BÖLÜM ÖZETİ! 

Suna, Leyla’nın yanına gidip ona Cem’in kardeşinin ölümünü anlatır. Onun zor günlerinde bir tek kendisinin olduğunu söyler. Daha sonra Leyla’nın iş yerine gidip bilekliğini yere atar. Bilekliğini kaybetme bahanesiyle Leyla’nın iş yerine tekrar gider.

Leyla, bilekliği Suna’ya verir. Suna ise, o bilekliği Cem’in kendisine hediye ettiğini söyleyip Leyla’nın kendisini kötü hissetmesini sağlar. Onu daha da kötü hissettirmek için Leyla’nın kimsesizliğini yüzüne vurur.

Cem’in, tüm bunlardan haberi olmaz. Haldun, Leyla’yı bitirmek için bir plan yapar. Leyla’ya büyük bir iş teklifi gelir. Bir gün içinde yetiştirmesi imkansız olan işi borçlarını bitirmek için kabul eden Leyla, ekibiyle çalışmalara başlar.

Elindeki paranın hepsini hazırlıklara harcayan Leyla, ertesi gün hesabına para yatmadığını görür. Müşterisini arayıp hesabına paranın neden yatmadığını sorar. Oda, davetten vazgeçtiğini söyler.

Leyla, tüm hazırlıkları bitirdiğini söyleyince de adam, iş hayatında böyle şeylerin olabileceğini söyleyip telefonu kapatır. Haldun, Leyla’yı bitirmenin mutluluğunu yaşar. Leyla, daha sonra tefecinin yanına gidip ödemeyi yapamayacağını, eğer kendisine bir hafta süre verirse ödeyeceğini söyler.

Ama tefeci Leyla’ya, onun borcunu Haldun’a sattığını söyler. Leyla, tüm bunların Haldun’un oyunu olduğunu anlar. Üzgün bir şekilde restoranına gider. Restoranının isminin indirilip Asude’nin tabelasının takıldığını gören Leyla, deliye döner. Eline geçirdiği taşla restoranın camlarını kırar.

Cam Tavanlar 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cem’in Konuşmasıyla Leyla Yıkılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler