Ana SayfaDizilerKazara Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Civan Şimal'dan Hoşlanmaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Kazara Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Civan Şimal’dan Hoşlanmaya Başlıyor!

Star Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kazara Aşk, 6. yeni bölümüyle 5 ağustos perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Tahsin, Şimal’in şirkette çalışmasını ister. Bu durumu öğrenen Neval, sinir krizleri geçirir. Tahsin, Dursun’la çok anlaşır ve ikili birlikte balık avlamaya bile çıkar. Kazara Aşk 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Civan, Şimal’den hoşlanmaya başlıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Civan Şimal’dan Hoşlanmaya Başlıyor!

Kazara Aşk 6. bölüm 2. fragmanında; Şimal, Civan’a hiç inanmıyor. Vildan, çocuk yapmak için giriştiği işten sonra Neval’in hışmına uğruyor. Nazlı, Civan’ın Şimal’e karşı bir şeyler hissettiğini anlıyor. Ama Civan, bunu ret ediyor. Civan, Şimal’le yakınlaşmak istiyor. Ancak Şimal, ona engel oluyor.

İşte Kazara Aşk 6. bölüm 2. fragmanı…

KAZARA AŞK 5. BÖLÜM ÖZETİ! 

Şimal’in babası kızının damadı tarafından aldatıldığını öğrendikten sonra onun boşanmasını, onu alıp memlekete gitmek ister. Ama oğlunun kredi paralarını başkasına kaptırdığını ve gidecek bir evi olmadığını öğrendikten sonra hastanelik olur.

Neval, oğlunun boşanacağını duyunca evin içinde göbek atar. Civan, Şimal’den ayrılmamak için kendisini evin çatısına çıkar. Eğer Şimal, kendisini affetmezse oradan atacağını söyler. Şimal, Civan’ı affettiğini söyleyip onun çatıdan atlamasını engeller.

Neval, oğlunun bu hallere düşmesinin çarelerini aramaya başlar. Şimal’in babası durumu düzeltmek için memlekete gitmek ister. Neval ile Vildan, birlikte yatırlara gidip Şimal’le Civan’ın ayrılması için adaklar adar. Kenan, Şimal’e çiçekler alıp gelir. A

ma Aslı, durumu kendisine çevirip Şimal’i kurtarır. Dursun, evini alan adamla gidip konuşur ve onun yaptığını olgunlukla karşılar. Civan, Şimal’in ailesinin gözüne girmek için onları dolandıranları bulup aldıkları parayı geri almaya çalışır. Ama bunu da eline yüzüne bulaştırıp adamların eline düşer.

Şimal ile Aslı’nin oraya gitmesiyle ortalık karışır. Dursun, oğlunun tüm parasını mafyaya kaptırdığını duyunca oğlunun üzerine yürür. Tahsin, Dursun’u rahatlatmaya çalışır. Ama Dursun’un mallarının geri gelmesinin imkansız olduğunu söyler.

Şimal ile Civan, boşanma kararı alır. İki aile boşanmayı konuşmak için bir araya gelir. Neval, Şimal’den oğlunu kurtardığını düşünür. Ama Şimal, Civan’ı da şaşırtıp boşanmaktan vazgeçtiğini açıklar.

Nazlı, Civan’ın Şimal’den ayrıldığını düşünür. Giyinip süslenip Civan’ın evine gider. Aslı ile Kenan, hazırda Şimal’le Civan’ın ayrılacağını seyretmek isterken Nazlı, çıkıp gelir. İkili Nazlı’yı hemen oradan çıkartıp durumu düzeltir.

 Kazara Aşk 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tahsin Şimal’i Şirkete Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler