Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Başkanlık Yarışını Kim Kazanacak?

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Başkanlık Yarışını Kim Kazanacak?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Aşk Mantık İntikam, 7. yeni bölümüyle 6 ağustos cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ozan, kaza olayından sonra Çağla’ya daha yakın davranmaya başlar. Onu evine götürüyor. Esra, onları bir arada görünce kıskançlıktan deliye döner. Ozan’ın odasına gizlice girip dolabına saklanır. Aşk Mantık İntikam 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Başkanlık yarışını kim kazanacak?

Cuma Dizileri 2020

Başkanlık Yarışını Kim Kazanacak?

Aşk Mantık İntikam 7. bölüm 2. fragmanında; Mahalleli, mahalleye bir başkan seçmek istiyor. Menekşe’nin karşısına Zümrüt, aday oluyor. Zümrüt, vaatleri fazla abartıyor. Menekşe ise, yapmak istediklerini vaat ediyor. Sandıklar açılıyor. Bakalım mahallenin başkanı kim olacak?

İşte Aşk Mantık İntikam 7. bölüm 2. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Ozan, özür dilemek için Esra’nın yanına gittiğinde onu Çınar’la el ele görür. Hemen oteli terk edip İstanbul’a döner. Esra, Ozan’ın kendisini gördüğünü ve yanlış anladığını düşünerek onu aramaya başlar. Döndüğünü öğrenince de çok üzülür.

Esra, Çınar’a kendisiyle ne konuşacağını sorar. Oda ona aşık olduğunu itiraf edeceğini söyler. Esra ise, Çınar’ın şaka yaptığını düşünüp gülüp geçer. Zümrüt, Menekşe’nin dükkanından Yalçın’ın icadını not ettiği defteri alıp saklar.

Yalçın, icadını tekrar yapabilmesi için o deftere ihtiyacı vardır. Elif, defterin annesinde olduğunu anlayıp Ekrem’le birlikte eve girip defteri buluyor ve babasına veriyor. Ama Yalçın, icadını başkasının yaptığını ve 2 milyona satıldığını öğreniyor.

Şirketin önemli bir müşterisi tanıtımında Ozan’ı damatlıkla görmek ister. Çağla da gelinlik giyip çekime katılmak için heyecanlanır. Ama alerji olunca gelinliği Esra giyer. İkili poz vermekte zorlanır. Ancak Çınar’ın konuşmasıyla fotoğrafçı ikisinin fotoğrafını istediği gibi çeker.

Ozan, Esra’nın başına avizenin düşmek üzere olduğunu görür. Son anda onu kurtarır. Ancak kendisi başından yaralanır. Hastaneye kaldırılan Ozan’ın başından Esra, bir an olsun ayrılmaz. Çağla, ertesi gün durumu öğrenip Ozan’ın yanına koşar.

Ozan, gözlerini açında Çağla’nın sabaha kadar başında beklediğini zanneder. Esra, ceketini almak için geri döndüğünde onları el ele görüp kıskanır.

Aşk Mantık İntikam 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra Kıskançlık Krizlerine Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler