Ana SayfaDizilerMasterChef 2021'in 2. Yarışmacısı Da Belli Oldu!

İlgili Postlar

MasterChef 2021’in 2. Yarışmacısı Da Belli Oldu!

MasterChef Türkiye 2021’nin final turları başladı. Yarışmanın ilk final turunda bir yarışmacı ailevi durumlar yüzünden yarışmadan ayrıldı. Danilo şef, inisiyatifini kullanarak Sergen’i final turunda yarışmacı olarak aldı. İlk final turunun galibi, yaptığı kirazlı mantı yemeğiyle Fatma oldu. MasterChef 2021’in 2. ana kadro yarışması da belli oldu.

MasterChef Somer Sivrioğlu Kimdir?

 MasterChef Mehmet Yalçınkaya Kimdir?

MasterChef 2021’in 2. Yarışmacısı Da Belli Oldu!

MasterChef Türkiye 2021’in, final turları başladı. İlk final turunun iki aşamalı yarışında Fatma, ana kadronun ilk önlüğünü almayı başardı. Geçen sene ilk önlüğü Serhat almıştı ve yılın şampiyonu olmuştu.

Fatma, böyle bir galibiyetlik alarak büyük bir avantaj sağladı. Bu sene MasterChef’te, bazı değişiklikler oldu. Her şef bu sene bir elenen yarışmacıyı yarışmaya dahil etme hakkına sahip oldu. İlk hakkı Danilo şef kullandı.

Danilo şefin kullandığı aday Sergen oldu. Sergen’in ilk turda yaptığı yemek çok beğenildi. Ancak, Fatma’nın mantısı şefleri mest etti.

MASTERCHEF 2021’İN 2. YARIŞMACISI KİM OLDU?

İlk etabı kazanamayan yarışmacılar, dün akşam İspanyol mutfağından Paella yaparak kendilerini ispatlama yarışına girdiler. İlk etaptaki bu yarıştan bir kaç yarışmacı yemeği tezgaha koyamadı.

Şefler, tezgaha yemeğini koyamayan yarışmacıların yemeklerini değerlendirmeye almadı. İlk etaptan yemeğini tam yapan 6 yarışmacı seçildi. Seçilen altı yarışmacı; Sergen, Berk, Ateş, Dilara, Nursima ve Milhan oldu.

İkinci etaba kalan altı yarışmacıya, şefler yaratıcılık oyunu için ana ürün olarak ısırgan otu verdi. Yarışmacılar, ısırgan otu ile yemeklerini yaptılar ve şeflere sundular. Şefler yarışmacılar yemeklerini tek tek tadım yapıp değerlendirdi.

Değerlendirme sonucunda, Sergen’in yaratıcılığı ve sunumu yine çok beğenildi ancak, Milhan’ın tabağı diğer tüm yarışmacıların önüne geçti. Yarışmanın sevimli yüzü Tunahan, yine ikinci tura geçemedi. Milhan, MasterChep 2021’in ana kadrosuna ikinci olarak adını yazdırdı.

Böylece MasterChef Türkiye 2021’in ana kadrosunda yer alacak iki yarışmacı belli olmuş oldu. İlk yarışmacı Fatma, ikinci yarışmacı ise Milhan oldu. MasterChef Türkiye 2021, bu akşam final turuyla ekrana gelecek. Final turunda ana kadroda yer alacak 3. yarışmacısının kim olduğu belli olacak.

 Danilo Zanna Kimdir?

Mehmet Yalçınkaya MasterChef’ten Ayrılıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler