Ana SayfaDizilerCam Tavanlar 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cem'in Konuşmasıyla Leyla Yıkılıyor!

İlgili Postlar

Cam Tavanlar 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cem’in Konuşmasıyla Leyla Yıkılıyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Cam Tavanlar 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Leyla’yı dar boğazdan kurtaracak büyük bir iş geliyor. Elindeki parayı hazırlıklara harcayan Leyla, oyuna geldiğini anlıyor. Tefecinin borcunu Haldun’a sattığını öğrenen Leyla’ya ikinci darbe geliyor. Cam Tavanlar 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cem’in konuşmasıyla Leyla yıkılıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Cem’in Konuşmasıyla Leyla Yıkılıyor!

Cam Tavanlar 8. bölüm 1. fragmanında; Leyla, kendi tabelasının indirildiğini yerine Asude’nin tabelasını takıldığını görünce elindeki taşları camlara atıp kırıyor. Olaydan sonra Cem, basın açıklaması yapıyor. Açıklamada Leyla’yı suçlayan kelimeler kullanıyor. Bunu duyan Leyla, bir darbe de Cem’den aldığını düşünüyor.

İşte Cam Tavanlar 8. bölüm 1. fragmanı…

CAM TAVANLAR 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Suna, Leyla’nın yanına gidip ona Cem’in kardeşinin ölümünü anlatıyor. Onun zor günlerinde bir tek kendisinin olduğunu söylüyor. Daha sonra Leyla’nın iş yerine gidip bilekliğini yere atıyor.

Bilekliğini kaybetme bahanesiyle Leyla’nın iş yerine tekrar gidiyor. Leyla, bilekliği Suna’ya veriyor. Suna ise, o bilekliği Cem’in kendisine hediye ettiğini söyleyip Leyla’nın kendisini kötü hissetmesini sağlıyor. Onu daha da kötü hissettirmek için Leyla’nın kimsesizliğini yüzüne vuruyor.

Cem’in, tüm bunlardan haberi olmuyor. Haldun, Leyla’yı bitirmek için bir plan yapıyor. Leyla’ya büyük bir iş teklifi geliyor. Bir gün içinde yetiştirmesi imkansız olan işi borçlarını bitirmek için kabul eden Leyla, ekibiyle çalışmalara başlıyor.

Elindeki paranın hepsini hazırlıklara harcayan Leyla, ertesi gün hesabına para yatmadığını görüyor. Müşterisini arayıp hesabına paranın neden yatmadığını soruyor. Oda, davetten vazgeçtiğini söylüyor.

Leyla, tüm hazırlıkları bitirdiğini söyleyince de adam, iş hayatında böyle şeylerin olabileceğini söyleyip telefonu kapatıyor. Haldun, Leyla’yı bitirmenin mutluluğunu yaşıyor. Leyla, daha sonra tefecinin yanına gidip ödemeyi yapamayacağını, eğer kendisine bir hafta süre verirse ödeyeceğini söylüyor.

Ama tefeci Leyla’ya, onun borcunu Haldun’a sattığını söylüyor. Leyla, tüm bunların Haldun’un oyunu olduğunu anlıyor. Üzgün bir şekilde restoranına gidiyor.

Restoranının isminin indirilip Asude’nin tabelasının takıldığını gören Leyla, deliye dönüyor. Eline geçirdiği taşla restoranın camlarını kırıyor.

Cam Tavanlar 7. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Leyla Restoranı Haldun’a Kaptırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler