Ana SayfaDizilerAda Masalı 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Haziran'ın Sırrı Açığa Çıkıyor!

İlgili Postlar

Ada Masalı 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Haziran’ın Sırrı Açığa Çıkıyor!

Star Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Ada Masalı, 7. yeni bölümüyle 3 ağustos salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ada, Poyraz’a bilançolarını alanın kendisi olduğunu itiraf etmek için evine gider. Ama Aliye, Haziran’ın Poyraz’ı üzmesine izin vermez ve onu kovar. Torunundan uzak durmasını ister. Ada Masalı 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Haziran’ın sırrı açığa çıkıyor.

Salı Dizileri 2020

Haziran’ın Sırrı Açığa Çıkıyor!

Ada Masalı 7. bölüm 1. fragmanında; Poyraz, Haziran’ın kendisini sevdiğinden emin oluyor. Onu kıskandırmak için elinden geleni yapıyor. Başarılı da oluyor. Öte yandan İdil, Hakan’dan Poyraz’ın bilançolarını çalanın Haziran olduğunu öğreniyor. Poyraz da gerçekleri öğrenecek mi?

İşte Ada Masalı 7. bölüm 1. fragmanı….

ADA MASALI 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Haziran, Aliye’nin başında ona Poyraz’a yaptıklarını itiraf eder. O sırada Aliye, uyanır. Poyraz, babaannesinin Haziran’ın yanındayken uyandığı için onun uğurlu geldiğine inanıp ona teşekkür eder.

İdil, Aliye’nin Haziran’ın yanında uyandığını duyunca kıskançlıktan deliye döner. Aliye, İdil’i yanına ister. Poyraz, Haziran’a karşı duygularından emin olup ona açılmak ister. Bunu anlayan Haziran, Poyraz’dan kaçar.

Hakan, parayla bir adam tutup Poyraz’ın oteline yerleştirir. Ondan otelde kavga çıkarmasını ister. Adamın tavırlarına dayanamayan Poyraz, onu otelden kovar. Onunla tartışırken Hakan video çekip internette yayınlar.

Oteldeki rezervasyonlar bir bir iptal edilir. Görkem Sadık’dan adamın kaldığı pansiyonu öğrenir. Poyraz, adamı buluyor ve onu parayla tutulduğunu öğrenir. Adam, durumu düzeltmek için bir özür videosu yayınlar.

Poyraz, her yıl çıktıkları kampa Haziran’ı da davet eder. İdil, onun gelmesine çok bozulur. Hakan, Haziran’ı köşeye sıkıştırmak için kampta doğruluk mu? Dürüstlük mü? oyunu oynar. Sıra Poyraz’a gelince ondan birini öpmesi istenir.

Poyraz, tam Haziran’ı öpeceği sırada İdil oyunu bitirir. Kamptan döndükten sonra Poyraz, Haziran’la konuşmak için onu eve davet eder. Ona aldığı hediyeyi almak için arabasına gittiğinde Aliye, Haziran’a onun konuştuklarını duyduğunu, Poyraz’ı üzmesine izin vermeyeceğini ondan uzak durmasını istediğini söyler.

Haziran, ağlayarak otele gidiyor. Poyraz’da peşinden gider. Poyraz, Haziran’ın kendisinden hoşlandığını bilir ve onu öper.

Ada Masalı 7. Bölüm Ön İzleme Yayında! Aliye Haziran’ın Gerçekleri Anlatmasına İzin…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler