Ana SayfaDizilerBaş Belası 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek'le Şahin'in Yakınlaşması Yanlış Anlaşılıyor!

İlgili Postlar

Baş Belası 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek’le Şahin’in Yakınlaşması Yanlış Anlaşılıyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Baş Belası, yeni gününde 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nazlı, cinayet zanlısı olarak nezarete atılıyor. Öldürülen adamın eşi şüpheli olarak sorguya alınıyor. Cinayet şüphelisi olarak aldatılan eş görünürken işin aslında farklı şeyler çıkıyor ve Doruk yaralanıyor. Baş Belası 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. İpek’le Şahin’in yakınlaşması yanlış anlaşılıyor.

Cuma Dizileri 2020

İpek’le Şahin’in Yakınlaşması Yanlış Anlaşılıyor!

Baş Belası 9. bölüm 1. fragmanında; Cinayet Büroya yeni bir cinayet haberi geliyor. Şahin komiser, soruşturma sırasında İpek’e laf atan zanlıya karşı kendisini kaybediyor ve onu dövmeye başlıyor. Bu durum İpek’in hoşuna gidiyor. Ona, yaptığının hoşuna gittiğini söylerken Umut içeri giriyor ve onların arasında bir şey olduğunu zannediyor.

İşte Baş Belası 9. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1423755599850913795

BAŞ BELASI 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nazlı, girdiği evde bir cesedi görünce hemen İpek’i arıyor. Başına aldığı darbelerden sonra hiçbir şey hatırlamıyor. Ama emniyet onu nezarete atıyor. Soruşturma devam ederken, cinayet silahının üzerinde Nazlı’nın parmak izi çıkıyor.

İpek, durumu kişileştirip Nazlı’ya bilgi vermeye kalkınca Şahin’in uyarısına maruz kalıyor. Ölen adamın karısı sorguya alınıyor. Kadın, eşinin kendisini çok genç biriyle aldattığını düşünüyor.

Ancak sorguda, İpek’le görüşüp ondan yardım istediğini söylemiyor. Bu durumda kadın şüpheli durumuna düşüyor. Simge, Görkem’le terapilere evde devam ediyor. Bu arada anahtarın nerede olduğunu bulmaya çalışıyor.

Arzu, kaza geçirip hastaneye kaldırılıyor. Nermin ile Doruk, okulda Arzu’yu soruşturuyor. Onun bir erkek arkadaşı olduğunu öğreniyor. Arzu’nun erkek arkadaşı sorguya alınıyor ve onun suçlu olmadığı anlaşılıyor.

Kendisine gelen Arzu’nun başında duran arkadaşı, aslında onun babasının katili çıkıyor. Arzu’nun sevgilisi, onun babasını sevgilisi zannetmiştir. Ölen adamın eşi gibi. Durumlar anlaşılınca Deniz, köşeye sıkışıyor.

Şahin ile İpek, Arzu’nun uyandığını duyup yanına gidiyor. Deniz ise, onun konuşmasını istemiyor. Bunu anlayan Şahin ile İpek, onun peşine düşüyor. Bir yere kaçamayacağını anlayan zanlı, Nermin’i tutup başına silahı dayıyor.

İpek, onunla konuşup ikna etmeye çalışıyor. Arzu’nun aşığı boş yere onun babasını sevgilisi olduğunu zannettiği için öldürdüğünü itiraf ediyor. Nermin’i kurtarmak için uğraşan Doruk, yaralanıyor.

 Baş Belası 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İpek Vuruluyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler