Ana SayfaDizilerBaş Belası 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İpek Vuruluyor Mu?

İlgili Postlar

Baş Belası 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İpek Vuruluyor Mu?

Atv’nin pazar günleri yayınlanan Baş Belası dizisinin yayın günü değişti. Sevilen dizi bundan sonra cuma günleri ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nazlı, cinayet zanlısı olarak göz altına alınır. Onun tutuklanması cinayet silahının üzerindeki parmak izlerine kalır. Silahta, Nazlı’nın parmak izleri çıkınca işler karışır. Baş Belası 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İpek, vuruluyor mu?

Cuma Dizileri 2020

İpek Vuruluyor Mu?

Baş Belası 8. bölüm 2. fragmanında; İpek, büyük bir komplonun içinde olan Nazlı’yı kurtarmak için uğraşıyor. Öte yandan Nermin, bir suçlu tarafından rehin alınıyor. İpek, Nermin’i kurtarmaya çalışırken Şahin’de, silahını adamın üzerine doğrultup ateş ediyor. Kurşun İpek’e mi denk geliyor?

İşte Baş Belası 8. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1423013527200092162

BAŞ BELASI 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Şantaj çetesi Şahin’in elindeki anahtarı aldığını zannedip Şahin’in arabasının üzerine kurşun yağdırır. Şahin, saldırıdan yara almadan kurtulur. Öte yandan çete İpek’i kaçırır. İpek, yolda götürüldüğü yerde gördüğü simgeleri ezberler.

Çetenin başı Şahin’i ele geçirmek için İpek’i kullanır. Şahin’i arayıp İpek’in ellerinde olduğunu gösterirler. İpek, Şahin’le konuşurken konuşmalarının arasına köy, ıhlamur ağacı ve pikniklik alan gibi sözler eder.

Şahin, İpek’in konuşmalarından onun nerede tutulduğunu anlar. Adamları etkisiz hale getirip İpek’i onların elinden kurtarır. Şahin, eğer İpek’i kurtarmasaydı çete tarafından öldürülecektir.

Bunu anlayan İpek, Şahin’e minnettar kalır. Gerçek anahtarı vermeyen Şahin, onu üzerinde taşımak istemez ve çok güvendiği bir kişiye emanet etmeyi düşünür. Görkem, Şahin’i akşam yemeğe davet eder.

Yener, Mehmet amirle konuşup Şahin’i affettiğini ve görevine geri dönmesini istediğini söyler. Bu duruma Şahin, çok şaşırır. Emniyette bir köstebeğin olduğunu anlayan Şahin, onun kim olduğunu bulmak için herkesi gözlemler.

Nazlı, ikinci işini de alır. Kocası tarafından aldatılan kadın Nazlı’dan kocası ile sevgilisinin çocuğunu yurt dışına kaçıracaklarını anladığını ve bunun için delil toplamasını ister. Nazlı, çilingir çağırıp adamın sevgilisiyle yaşadığı eve girer.

Orada masanın üzerinde bulduğu biblonun yerini değiştirir. Daha sonra bir cesetle karşılaşır ve hemen İpek’i arayıp yardım ister.

Baş Belası 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazlı’nın Başı Büyük Belaya Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler