Ana SayfaDizilerAda Masalı 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Poyraz Haziran'ın Kendisine Aşık Olduğunu...

İlgili Postlar

Ada Masalı 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Poyraz Haziran’ın Kendisine Aşık Olduğunu Öğreniyor!

Star Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Ada Masalı, 8. yeni bölümüyle 10 ağustos salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Haziran, Ada’da kalıp işine devam etmek ister. Zeynep, kızını savunmaya çalışırken adalıların Poyraz’la Haziran’ın sevgili olduğunu konuştuklarını söyler. Aliye de, yaşadığı sürece kesinlikle onların sevgili olmasına müsaade etmeyeceğini söyler. Ada Masalı 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Poyraz, Haziran’ın kendisine aşık olduğunu öğreniyor.

Salı Dizileri 2020

Poyraz Haziran’ın Kendisine Aşık Olduğunu Öğreniyor!

Ada Masalı 8. bölüm 1. fragmanında; Haziran, adadan gitmemekte direniyor. Tüm ada Haziran’a düşman oluyor. Poyraz, Haziran’ın evindeki ağacı görüyor ve onun kendisine aşık olduğunu öğreniyor. Haziran, soğuk odada kilitli kalıyor. Umutsuzsa birinin kendisini kurtarmasını bekliyor.

İşte Ada Masalı 8. bölüm 1. fragmanı…

ADA MASALI 7. BÖLÜM ÖZETİ! 

Biricik, ağzından Haziran’ın sırrını Alper’e kaçırdıktan sonra ne yapacağını bilemez. Alper, bir an evvel Poyraz’a her şeyi anlatmak ister. Hakan, kendi poyasının ortaya çıkmasından korktuğu için Alper’e engel olmaya çalışır.

Eğer bunu Poyraz’a anlatırsa Haziran’la ortaklığının biteceğini ve onun kredi borcunu ödeyemeyeceğini söyler. Biricik, Haziran’a yaptığı büyük hayatı anlatır. Haziran, bir an evvel gerçekleri Poyraz’a anlatmak ister.

Poyraz, Haziran’ı kıskandırmak için otele gelen kadınlara yakın davranıp onları gezdirir. Bu durumu öfkelenen Haziran, Poyraz’ın yanından ayrılmaz. Fırsat bulup gerçekleri ona anlatamaz. Poyraz, oteli sabote etme emrini Hakan’ın verdiğini öğrenir.

Hakan, ortadan kaybolup adadan kaçma yollarını arar. En sonunda İdil’i arayıp ondan kendisini adadan kaçırması karşılığında Haziran’ın büyük sırrını ona anlatacağını söyler. İdil, hemen bu teklifi kabul edip Hakan’a bir tekne ayarlar.

Selma, Zeynep’in kendisini küçümseyici tavırlarına dayanamayıp ablasının üzerine yürür ve yılar önce onun kendi tasarımlarıyla yarışmayı kazandığını herkesin için söyler. O anların videosunu çeken İdil’in yancısı videoyu internette paylaşır.

Böyle olunca Zeynep’in, sahtekar olduğu ortaya çıkar ve adadan hiçbir yere gidemez. İdil’in babasının kendisine olan hislerini bilen Zeynep, ona hemen kendisine evlenme teklif ederse kabul edeceğini söyler.

Poyraz, kaçmak üzereyken Hakan’ı tutup yumruklamaya başlar. O sırada Haziran, Poyraz’a her şeyi itiraf eder. Ama Poyraz, onu dinlemez. Evine gidip Haziran’ın eşyalarını kapının önüne atıp hemen adayı terk etmesini ister.

 Ada Masalı 8. Bölüm Ön İzleme Yayında! Aliye’nin Sözleri Haziran’ı Çok Üzüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler