Ana SayfaDizilerAda Masalı 8. Bölüm Ön İzleme Yayında! Aliye'nin Sözleri Haziran'ı Çok Üzüyor!

İlgili Postlar

Ada Masalı 8. Bölüm Ön İzleme Yayında! Aliye’nin Sözleri Haziran’ı Çok Üzüyor!

Star Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Ada Masalı, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Biricik,Alper’e ağzından Haziran’ın sırrını kaçırıyor. Öte yandan Poyraz, otele sabote yaptıranın Hakan olduğunu öğreniyor. Hakan kaçarken Poyraz onu yakalıyor. Haziran, Poyraz’a her şeyi itiraf etmek zorunda kalıyor. Poyraz, Haziran’ı adadan kovuyor. Ada Masalı 8. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Aliye’nin sözleri Haziran’ı çok üzüyor.

Salı Dizileri 2020

Aliye’nin Sözleri Haziran’ı Çok Üzüyor!

Ada Masalı 8. bölüm ön izlemesinde; Haziran, Ada’da kalıp işine devam etmek istiyor. Zeynep, kızını savunmaya çalışırken adalıların Poyraz’la Haziran’ın sevgili olduğunu konuştuklarını söylüyor. Aliye, yaşadığı sürece kesinlikle onların sevgili olmasına müsaade etmeyeceğini söylüyor. Haziran, duyduklarından sonra adada kalmaya devam edecek mi?

İşte Ada Masalı 8. bölüm ön izlemesi…

ADA MASALI 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Biricik, ağzından Haziran’ın sırrını Alper’e kaçırdıktan sonra ne yapacağını bilemiyor. Alper, bir an evvel Poyraz’a her şeyi anlatmak istiyor. Hakan, kendi poyasının ortaya çıkmasından korktuğu için Alper’e engel olmaya çalışıyor.

Eğer bunu Poyraz’a anlatırsa Haziran’la ortaklığının biteceğini ve onun kredi borcunu ödeyemeyeceğini söylüyor. Biricik, Haziran’a yaptığı büyük hayatı anlatıyor. Haziran, bir an evvel gerçekleri Poyraz’a anlatmak istiyor.

Poyraz, Haziran’ı kıskandırmak için otele gelen kadınlara yakın davranıp onları gezdiriyor. Bu durumu öfkelenen Haziran, Poyraz’ın yanından ayrılmıyor. Fırsat bulup gerçekleri ona anlatamıyor. Poyraz, oteli sabote etme emrini Hakan’ın verdiğini öğreniyor.

Hakan, ortadan kaybolup adadan kaçma yollarını arıyor. En sonunda İdil’i arayıp ondan kendisini adadan kaçırması karşılığında Haziran’ın büyük sırrını ona anlatacağını söylüyor. İdil, hemen bu teklifi kabul edip Hakan’a bir tekne ayarlıyor.

Selma, Zeynep’in kendisini küçümseyici tavırlarına dayanamayıp ablasının üzerine yürüyor ve yılar önce onun kendi tasarımlarıyla yarışmayı kazandığını herkesin için söylüyor. O anların videosunu çeken İdil’in yancısı videoyu internette paylaşıyor.

Böyle olunca Zeynep’in, sahtekar olduğu ortaya çıkıyor ve adadan hiçbir yere gidemiyor. İdil’in babasının kendisine olan hislerini bilen Zeynep, ona hemen kendisine evlenme teklif ederse kabul edeceğini söylüyor.

Poyraz, kaçmak üzereyken Hakan’ı tutup yumruklamaya başlıyor. O sırada Haziran, Poyraz’a her şeyi itiraf ediyor. Ama Poyraz, onu dinlemiyor. Evine gidip Haziran’ın eşyalarını kapının önüne atıp hemen adayı terk etmesini istiyor.

Ada Masalı 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Poyraz Haziran’ı Affetmiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler