Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ada'nın Şirkete Dönmesiyle Ortalık Karışıyor!

İlgili Postlar

Baht Oyunu 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ada’nın Şirkete Dönmesiyle Ortalık Karışıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Celal, Ada ile Rüzgar’ın peşini bırakmıyor. Ada, Bora’ya gerçekleri anlatamıyor. Böyle olunca da kaçmayı tercih ediyor ve işinden istifa ediyor. Bora, Ada’yı bir restoranda garson olarak çalışırken görüyor. Ona, hayallerini bu iş için mi bıraktığını soruyor. Baht Oyunu 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ada’nın şirkete dönmesiyle ortalık karışıyor.

Salı Dizileri 2020

Ada’nın Şirkete Dönmesiyle Ortalık Karışıyor!

Baht Oyunu 8. bölüm 1. fragmanında; Ada, Tuğçe’nin isteği üzerine tekrar şirkette çalışmaya başlıyor. Bora, bu duruma karşı çıkıyor. Ama Ada’nın şirkete dönmesiyle işler çığırından çıkıyor. Bora’nın karşısına istemediği bir rakip geliyor.

İşte Baht Oyunu 8. bölüm 1. fragmanı….

BAHT OYUNU 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bora, Selin’in bir beyaz evlilik yaptığını zannediyor. Ali’nin de ondan hoşlandığını bildiği için Ada’ya bir an önce Selin’in gerçeği ona anlatmasını istiyor. Yoksa, bu yalana daha fazla ortak olmadığını söylüyor.

Ada, Celal’le şirkette karşılaşıyor ve onu Selin’den dolayı tanıdığı yalanını uyduruyor. Celal’e de, şirkette Rüzgar’la evli olduklarını kimsenin bilmediğini, şirketin evli çifti birlikte çalıştırmak istemediğini söylüyor.

Ada’nın sözlerine inanan Celal, yinede onların peşini bırakmıyor. Evlerinde onların düğün fotoğraflarının olmadığını görüyor. Ada, paraları olmadığı için fotoğraf çektiremedikleri yalanını uyduruyor.

Onların durumuna acıyan Celal, Rüzgar ile Ada’yı fotoğrafçıya götürüp fotoğraf çektiriyor. Bora, burs verdiği üniversitede konuşma yapmaya gidiyor. Ada’nın da o üniversiteyi bitirdiği için onu da yanında götürüyor.

Konuşma yaparken kürsüyü ona bırakıp Ada’ya konuşma yaptırıyor. Okuldan mezun olamayan Ada, yalanları içinde boğuluyor. Bora, Ada’yı ağlarken buluyor. Ada, işi bıraktığını söylüyor.

Bora, neden Ada’nın birden işi bırakmak istediğini anlayamıyor. İş aramaya başlayan Ada, bir restoranda garson olarak işe başlıyor. Bora, müşterilerini o restorana yemeğe götürüyor. Tuğçe, Ada’yı orada görünce onu üzmek için elinden geleni yapıyor.

Ada da, Tuğçe’nin üzerine bir bardak su döküp ondan intikamını alıyor. Bora, Ada’nın yanına gidiyor ve ona hediye ettiği kalemle onun sipariş aldığını görüyor. Ada’ya, o kalemle mi sipariş aldığını, bu iş için mi hayallerinden vazgeçtiğini soruyor.

Tüm cesaretini toplayan Ada, Bora’ya gerçekleri itiraf etmek istiyor. Bakalım Ada, Bora’ya söylediği yalanları itiraf edebilecek mi?

 Baht Oyunu 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora Ada’yı Tekrar İşe Alacak…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler