Ana SayfaDizilerKazara Aşk 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Civan Şimal'i Aşık Etmeyi Başarıyor...

İlgili Postlar

Kazara Aşk 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Civan Şimal’i Aşık Etmeyi Başarıyor Mu?

Star Tv’nin sevilen dizisi Kazara Aşk, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ozan, bir an evvel çocuk sahibi olabilmek için tüp bebek yapmak istiyor. Civan, Şimal’i kendisine aşık etmek için planlar yapıyor. Bu arada Kenan, Ozan’dan Civan ile Şimal’in evliliği hakkında bilgiler alıyor. Tahsin ile Dursun, denizde mahsur kalıyor. Kazara Aşk 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Civan, Şimal’i kendisine aşık etmeyi başarıyor mu?

Perşembe Dizileri 2020

Civan Şimal’i Aşık Etmeyi Başarıyor Mu?

Kazara Aşk 7. bölüm 1. fragmanında; Dursun ile Tahsin, bulunuyor. Neval, değil onların bir daha balığa çıkması, balık yemelerini bile yasaklıyor. Civan, Şimal’in gözüne girmek onu kendisine aşık etmek için kendisini kurşunların önüne atıyor. Şimal ile Civan, tam yakınlaştıkları sırada Vildan ile Ozan’ın, uyarısıyla tüm romantizm bozuluyor.

İşte Kazara Aşk 7. bölüm 1. fragmanı….

KAZARA AŞK 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şimal, son anda iki aile bir aradayken boşanmaktan vazgeçtiğini açıklıyor. O sırada Nazlı, Civan’la evli olduğunu açıklamak için geliyor. Ancak, Neval’in Şimal’den kurtulmak için adadığı koçun kendisine toslaması sonucu oracıkta bayılıyor.

Tahsin, Şimal’in oğlundan ayrılmadığı için çok mutlu oluyor ve ona şirkette çalışmasını, böylelikle Civan’ı kontrol etmesini istiyor. Neval ise, sinir krizleri geçiriyor. Ozan, babasına ilk torunu en kısa zamanda verebilmek için Vildan’la konuşuyor ve ona, tüp bebek yapmak istediğini söylüyor.

Vildan, önce bunu neden yaptığını anlamasa da Ozan’la tüp bebek merkezine gidiyor. Neval’in tanıdıkları Ozan ile Vildan’ı orada görüp ona yetiştiriyor. Evde, kıyamet kopuyor. Civan, Şimal’i kendisine aşık edip bir an evvel babasına torun vermek için plan yapıyor.

Şimal’i, önce bir resim sergisine götürüyor. Orada planı tutmayınca tiyatroya götürüyor. Şimal, tiyatrodaki oyunculardan birinin nikah memuru olduğunu anlıyor. Bundan emin olmak için Aslı’yı görevlendiriyor.

Civan, çok uğraşıyor ve Aslı’yı o adamın nikah memuru olduğuna inandırıyor. Öte yandan Kenan, Vildan ile Ozan’ı hastanede görüp konuşmalarına şahit oluyor. Hemen Ozan’a telefon numarasını verip onunla buluşuyor.

Biraz içtikten sonra Ozan, Civan’ın aslında Şimal’e aşık olduğuna hiç inanmadığını, onun sosyetik kızlarla takıldığını itiraf ediyor. Kenan, o konuşmaları telefonuna kayıt edip Şimal’e göndermeyi planlıyor.

Dursun ile Tahsin, balık avı için denize açılıyor. Ancak tekneleri arıza yapınca denizde mahsur kalıyorlar. Herkes onu bulmak için seferber oluyor. Kenan, çektiği videoyu Şimal’e vermek için onun yanına gittiğinde onu Civan’a sarılmış bir şekilde görüyor.

Kazara Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Civan Şimal’dan Hoşlanmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler