Ana SayfaDizilerAşkın Tarifi Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Aşkın Tarifi Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm Fragmanı Yayında!

Karal D’nin yeni yaz dizisi Aşkın Tarifi, izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor. Yapımcılığını NTC yapımın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda, Deniz Koloş oturuyor. Dizinin senaryosunu Doruk Erengül ve Leyla Oter kaleme aldı. Aşkın Tarifi dizisinin yayın tarihi belli oldu. Dizinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı.

Kadir Doğulu kimdir?

 Serra Arıtürk Kimdir?

Aşkın Tarifi Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Kanal D’nin yeni romantik komedi tarzındaki dizisi Aşkın Tarifi, 7 haziran pazartesi günü saat 20:00’da ilk bölümüyle ekrana gelecek. Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk’ün başrollerini paylaştığı dizinin 1. bölüm 1. fragmanında; Fırat, düğün günü terk ediliyor. Terk edilmenin öfkesiyle Fırat, doktorun sevgilisi Naz’ı onun elinden almak için bir plan yapıyor. Onun iş yerinde şef olarak işe giriyor.

İşte Aşkın Tarifi 1. bölüm 1. fragmanı….

 

AŞKIN TARİFİ DİZİSİ!

Yapımcılığını NTC Medya’nın üstlendiği, Aşkın Tarifi dizisi sıcacık bir yaz dizisi olacak. Ramontik komedi tarzında olan Aşkın Tarifi dizisinin çekimleri başladı. Yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu dizide, Fırat karakterini canlandıracak. Aşkın Tarifi dizisinin yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp, yönetmenliğini Deniz Koloş ve senaryosunu Doruk Erengül ve Leyla Oter üstleniyor.

AŞKIN TARİFİ DİZİSİNİN KONUSU!

Kadir Doğulu’nun canlandırdığı Firat, öfkeyle çıktığı yolculuktan sonra kendisini bir Fransız restoranında buluyor. Firat’ın çıktığı bu yolculuk, onun tutkunu olduğu mutfağa yeniden kavuşturuyor. Onu bu tutkusuyla buluşturan restoranın sahibi, güzeller güzeli Naz Soyluer sayesinde de gerçek aşkla tanışıyor.

En son TRT’de yayınlanan Vuslat dizisinin başrolünde yer alana Kadir Doğulu, bu sefer Bana Sevmeyi Anlat dizisindeki gibi mutfağa giriyor. Sevdiği kadına yemekler yapıp mutfaktaki hünerlerini gösteriyor. Büyük bir beğeniyle izlenecek dizi Aşkın Tarifi, yaz sezonuna damgasını vuracak.

Yayınlanacağı gün merakla beklenen Aşkın Tarifi dizisi, 7 haziran pazartesi günü izleyicisiyle buluşacak. Genelde dram tarzı dizilerde rol alan Kadir doğulu, bu sefer izleyicinin karşısına romantik komedi tarzındaki bir diziyle çıkacak.

Eğer Aşkın Tarifi dizisi, reytinglerde başarılı olabilirse kış sezonunda da devam edecek.

Aşkın Tarifi dizisi, 7 haziran pazartesi günü saat 20:00’da…

Aşkın Tarifi Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Tanıtımı Çok Konuşuldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler