Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 97. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha Şimdi Ne Yapacak?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 97. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha Şimdi Ne Yapacak?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 96. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Züleyha, Fikret’i buluyor. Ancak teyzesi onu kaçırıyor. Fikret, verdiği ifadeyle Demir’i hapishaneden kurtarıyor. Müjgan, Ümit’in Fikret’le de ilişkisi olduğunu öğrenince gidip Züleyha’yı uyarıyor. Ona Ümit’in yuvasını dağıtmasına izin vermemesini istiyor. Züleyha, şimdi ne yapacak?

Perşembe Dizileri 2020

Züleyha Şimdi Ne Yapacak?

Bir Zamanlar Çukurova 97. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ümit, kendisine gelince ifade veriyor. İfadesinde, kendisini merdivenlerden itenin Demir olduğunu söylüyor. Demir, ölüme teşebbüs suçundan hapse atılıyor. Züleyha, Demir’in bunu yapmadığını, Fikret’in yaptığını düşünüyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 96. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fikret’in kaldığı oteli öğrenen Züleyha, oraya gidip Fikret’i aldırıyor. Onu konuşturmak için elini kolunu bağlatıyor. Fikret’e silahını çekip, gerçekleri söylemesini istiyor. İplerinden kurtulan Fikret, Züleyha’nın elindeki silahı alıp oradan kaçıyor. Lütfiye, Fikret’i bulmak için Mersin’e gidiyor.

Onu yolda görüp arabasına alıyor. Ondan Almanya’ya gitmesini istiyor. Olanları duyan Fikret, Ümit’i Demir’in itmediğini kendisinin düştüğünü söylüyor. Teyzesiyle birlikte Çukurova’ya dönüp karakolda ifade veriyor. Demir, Fikret’in verdiği ifade sayesinde kurtuluyor.

Çiftliği, soyguncular basıyor. Ne kadar mücevher ve para varsa alıyorlar. Sevda, silahını alıp adama doğrultuyor. O sırada Adnan, dışarı çıkıyor. Adam Adnan’ı rehin alıp oradan kaçmaya çalışıyor. Züleyha, son anda çiftliğe yetişiyor ve adamı vurup öldürüyor. Sevda ile Züleyha, soyguncunun cesedini alıp gömüyorlar.

Daha sonra ahırda kitli olan çalışanları çıkarıyor. Züleyha, jandarmalara Fikret’in yaptığını düşündüğünü söylüyor. Demir, serbest kalıp çiftliğe dönünce oda, olanları Fikret’in yaptığını düşünüyor. Onu bulmak için yola çıkıyor. Müjgan Lütfiye’den, Fikret ile Ümit’in sevgili olduğunu öğreniyor.

Önce Ümit’in yanına gidip ona, aşağılık bir kadın olduğunu söylüyor. Daha sonra Züleyha’yı arayıp buluşmak istediğini söylüyor. Züleyha, Müjgan’la buluşuyor. Müjgan ona, Ümit’in onun yuvasını yıkmasına müsaade etmemesini söylüyor. Züleyha, Müjgan’ın söylediklerine inanmıyor.

Müjgan, Demir ile Ümit’in fotoğrafını Züleyha’ya göstermek zorunda kalıyor. Züleyha, fotoğrafı görünce şok oluyor. Demir’in ihanetini öğrenen Züleyha, ondan ayrılacak mı?

 Bir Zamanlar Çukurova 96. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Ümit İle Demir’in…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler