Ana SayfaDizilerMaraşlı 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İlhan'la Aziz'in Ölümü Maraşlı'nın Üzerine Mi...

İlgili Postlar

Maraşlı 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İlhan’la Aziz’in Ölümü Maraşlı’nın Üzerine Mi Kalacak?

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Maraşlı, 18. yeni bölümüyle 17 mayıs pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Hilal, Necati’yi vurup Mahur’u ölüme terk eder. Mahur, kendine gelir. Necati, hastaneye kaldırılır. Maraşlı, işinden istifa edip Mahur’a gerçekleri anlatmak için onun yanına gider. Mahur, Maraşlı hakkında tüm gerçekleri Necati’den öğrenir. Maraşlı 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. İlhan’la Aziz’in ölümü, Maraşlı’nın üzerine mi kalacak?

Pazartesi Dizileri 2020

İlhan’la Aziz’in Ölümü Maraşlı’nın Üzerine Mi Kalacak?

Maraşlı 18. bölüm 1. fragmanında; Mahur, Maraşlı’yı söylediği yalanlar için değil, gerçekler için affedemiyor. Necati Savaş’tan, babası ile kardeşini öldürmemesini istiyor. Ama Savaş, ikisini de öldürüyor. Maraşlı, onları bulmak için gittiğinde Aziz ile İlhan’ın öldürülmüş olduğunu görüyor. O sırada polisler geliyor ve cinayeti Maraşlı’nın işlediğini zannediyor.

İşte Maraşlı 18. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1392934393170300940

 

MARAŞLI 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Necati, Mahur’un ölmemesi karşılığında Mehmet İnce’nin yerini ister. Hilal, çekip Necati’yi vurur. Maraşlı, onun Mahur’u ölüme terk etmesi karşısında işin içinde başka işler olduğunu anlar. Bir de Necati’nin Mehmet İnce’nin ölmediğini nereden bildiğini, aralarında bir köstebek olduğunu anlar.

Necati, omzundan yaralandığı halde yinede Mahur’u kendine getirmek için gerekli olan pan zehri vermez. Maraşlı’nın umutları iyice tükendiği anlarda Mahur, kendisine gelir. Necati, kız kardeşini ölüme terk etmeyeceğini söyler. Maraşlı, onun Mehmet İnce’nin yerini öğrenmek için blöf yaptığını anlar.

Mahur, kendisine geldikten sonra orada neler olduğunu sorar. Necati, Maraşlı’yı suçlar. Mahur, Maraşlı’ya neler olduğunu sorar. Maraşlı, ona abisinin hain olduğunu söylemek ister. Ancak yapamaz. Arabanın anahtarlarını ararken Maraşlı, Nevzat’ı bulur. Birlikte Necati’yi hastaneye götürür.

Savaş, hastaneye gelip Necati’yi Mahur’u öldürmekle tehdit eder. Necati, Mahur’u eve gönderir. Gitmeden ona Maraşlı ile gerçekleri anlatır. Savaş, Necati’den Aziz’le İlhan’ı vurmasını ister. O ise, bunu yapamaz. Oturup Savaş’a, öz babasını çocukken nasıl öldürdüğünü anlatır.

Maraşlı, Hilal’in yanına gidip işi bıraktığını söyler. Hilal onu engellemek ister. Maraşlı ise, onun bilerek Mahur’u ölüme terk ettiği için onu affetmeyeceğini ve Mehmet İnce’nin yaşadığını sadece kendilerinin bildiğini ama Neati’nin bunu nasıl öğrendiğini bulacağını söyleyip gider.

Mahur’u arayıp yanına gider. Maraşlı, Mahur’a tüm gerçekleri anlatmak için onun karşısına çıkar. Ancak abisinden tüm gerçekleri öğrenen Mahur, daha Maraşlı ağzını açmadan onun gizli görev için kendisine yaklaştığını ve yalan söylediğini bildiğini, bu yüzden onu asla affetmeyeceğini söyler.

Maraşlı 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mahur Maraşlı Hakkında Tüm Gerçekleri Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler