Ana SayfaDizilerMaraşlı 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mahur Maraşlı Hakkında Tüm Gerçekleri Öğreniyor!

İlgili Postlar

Maraşlı 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mahur Maraşlı Hakkında Tüm Gerçekleri Öğreniyor!

Atv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Maraşlı, 17. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hilal, Necati’yi vurup Mahur’u ölüme terk ediyor. Maraşlı, Mahur’u kurtarmak için zamanla yarışıyor. Mahur, kendine geliyor. Necati, hastaneye kaldırılıyor. Maraşlı, işinden istifa edip Mahur’a gerçekleri anlatmak için onun yanına gidiyor. Mahur, Maraşlı hakkında tüm gerçekleri Necati’den öğreniyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Mahur Maraşlı Hakkında Tüm Gerçekleri Öğreniyor!

Maraşlı 18. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Necati, Mahur’un ölmemesi karşılığında Mehmet İnce’nin yerini istiyor. Hilal, çekip Necati’yi vuruyor. Maraşlı, onun Mahur’u ölüme terk etmesi karşısında işin içinde başka işler olduğunu anlıyor. Bir de Necati’nin Mehmet İnce’nin ölmediğini nereden bildiğini, aralarında bir köstebek olduğunu anlıyor.

MARAŞLI 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Necati, omzundan yaralandığı halde yinede Mahur’u kendine getirmek için gerekli olan pan zehri vermiyor. Maraşlı’nın umutları iyice tükendiği anlarda Mahur, kendisine geliyor. Necati, kız kardeşini ölüme terk etmeyeceğini söylüyor. Maraşlı, onun Mehmet İnce’nin yerini öğrenmek için blöf yaptığını anlıyor.

Mahur, kendisine geldikten sonra orada neler olduğunu soruyor. Necati, Maraşlı’yı suçluyor. Mahur, Maraşlı’ya neler olduğunu soruyor. Maraşlı, ona abisinin hain olduğunu söylemek istiyor. Ancak yapamıyor. Arabanın anahtarlarını ararken Maraşlı, Nevzat’ı buluyor. Birlikte Necati’yi hastaneye götürüyor.

Savaş, hastaneye gelip Necati’yi Mahur’u öldürmekle tehdit ediyor. Necati, Mahur’u eve gönderiyor. Gitmeden ona Maraşlı ile gerçekleri anlatıyor. Savaş, Necati’den Aziz’le İlhan’ı vurmasını istiyor. O ise, bunu yapamıyor. Oturup Savaş’a, öz babasını çocukken nasıl öldürdüğünü anlatıyor.

Maraşlı, Hilal’in yanına gidip işi bıraktığını söylüyor. Hilal onu engellemek istiyor. Maraşlı ise, onun bilerek Mahur’u ölüme terk ettiği için onu affetmeyeceğini ve Mehmet İnce’nin yaşadığını sadece kendilerinin bildiğini ama Neati’nin bunu nasıl öğrendiğini bulacağını söyleyip gidiyor.

Mahur’u arayıp yanına gidiyor. Maraşlı, Mahur’a tüm gerçekleri anlatmak için onun karşısına çıkıyor. Ancak abisinden tüm gerçekleri öğrenen Mahur, daha Maraşlı ağzını açmadan onun gizli görev için kendisine yaklaştığını ve yalan söylediğini bildiğini, bu yüzden onu asla affetmeyeceğini söylüyor.

Maraşlı 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mahur Evdeki Hainin Abisi Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler