Ana SayfaDizilerKefaret 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep'in Hayatı Kabusa Dönüyor!

İlgili Postlar

Kefaret 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep’in Hayatı Kabusa Dönüyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kefaret, 26. yeni bölümüyle 16 mayıs pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Selena’nın avukatı mahkemeye daha güçlü bir şekilde çıkar. Ahmet, Arzu’nun bebeği aldırmasını istemez. Zeynep, Sinan’ın istifa ettiğini öğrenir. Emre’yle Sinan, Arzu’yu yakalamak için harekete geçer. Sude, üzüntüden hastanelik olur. Zeynep, onu görmek için hastaneye gider. Ancak içeri alınmaz. Kefaret 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zeynep’in hayatı, kabusa dönüyor.

Pazar Dizileri 2020

Zeynep’in Hayatı Kabusa Dönüyor!

Kefaret 26. bölüm 2. fragmanında; Zeynep, sabah uyandığında tüm yaşadıklarının kötü bir kabus olmasını istiyor. Sude, gideceğini öğrenince düşüp bayılıyor. Zeynep, avukatlarıyla konuşup, çiftlikten ayrılacağını orayı kiraya verip parayı Sude, 18 yaşına gelince ona devredeceğini söylüyor. Ahmet, saldırıya uğruyor. Zeynep, Arzu’nun, Ahmet’ten hamile olduğunu öğreniyor.

İşte Kefaret 26. bölüm 2. fragmanı…

KEFARET 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Fulya, Arzu’nun yerini ihbar eder. Sinan ile Emre, Arzu yanlarındayken karakola götürülür. Ahmet’de, karakola getirilir. Arzu, Ahmet’in evine gizlice girdiğini onun evinde olduğundan kimsenin haberi olmadığına dair ifade verir. Ahmet’de, Arzu’nun evinde kaldığını bilmediğini söyler.

Serbest kalan Ahmet, Arzu’nun tekrar hapse girmesine çok üzülür. Üzüntüden kahrolur. Herkes onun şok geçirdiğini zanneder. Münevver, Zeynep’in evine gelip Sinan’dan kendisine avukat tutmasını Kadir’den hemen boşanmak istediğini söyler.

Emre’de Fulya ile tartışır ve evi terk edip Zeynep’in evine gelir. Zeynep, bir yemek organize eder ve herkesi oraya çağırır. Münevver, Kadir’le konuşup onun dediği kişiden yardım almayı kabul eder. Yemeğe Alp, Meltem ile birlikte gelir. Bu duruma Ahmet, çok bozulup ondan verdiği evi geri ister.

Elif, terapistine Arzu annesini her gün gördüğünü, onun bazen kendisine masal anlattığını söyler. Sude’nin velayet davası görülüyor. Selena’nın avukatı Zeynep’i, miras düşkünü ve zorla Sabri’yi ikna ettiğini iddia eder. Hakim mahkemeyi ileri bir tarihe atar.

Sinan ile Emre, Adliye’de avukat Mehdi’nin oğlunu görür. Onun dolandırıcı olan oğlunun Selana’nın sevgilisi olduğunu öğrenip onu uyarır. Üstelik sahte kimlik kullandığı ortaya çıkar.

Alp, Mehdi ile buluşup davadan çekilmezse oğlu ile ilgili dolandırıcılık dosyalarını basına vereceğini söyler. Arzu, hastaneden de kaçar. Hamile olduğunu öğrenen Arzu, Ahmet’i yanına çağırıp ona hamile olduğunu söyler. Ahmet’den, bebeği aldırmak için yardım ister.

Kefaret 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sude Üzüntüden Hastanelik Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler